Agritime
Image default
Landbouw Diensten

Welk gereedschap zou iedere serieuze slotenmaker moeten hebben?

Slotenmakersdiensten zijn zeer belangrijk en ze variëren van de installatie van sloten bij iemand thuis tot reparaties en zelfs het onderhoud van beveiligingssystemen. Een goede slotenmaker weet hoe hij sloten moet openen, onderhouden, sluitsystemen van deuren moet herstellen, sleutels moet bijmaken en zelfs welke methoden hij moet toepassen om sleutels te veranderen. Als een slotenmaker het verkeerde gereedschap heeft kan dit voor beschadigingen zorgen waardoor hijzelf en de klant onnodig op kosten worden gejaagd. Met de juiste hulpmiddelen voor de juiste diensten zal hij in staat zijn om de klus goed uit te voeren en zal hij geen schade toebrengen. Dit zijn enkele van de belangrijkste gereedschappen die hij moet hebben.

Pen – dit is een dunne metalen pen die in een sluitmechanisme geplaatst kan worden en dit kan zeer nuttig zijn voor het openen van sloten zonder sleutels. Als de pen goed gebruikt wordt kan de pen het mechanisme van het slot kraken. Kies altijd voor een pen van een goede kwaliteit die niet zal breken of buigen tijdens het gebruik.

Verschillende moersleutels – deze zijn nodig voor het openen van sloten, vooral beveiligde- en pinsloten. De pennen in de sloten kunnen klein zijn en nauwkeurig zijn geplaatst en zonder de juiste moersleutel om de spanning te verwijderen kan het moeilijk zijn om de plug of de pin vast te houden of te bewegen. Lock picking wordt ook vrij eenvoudig gemaakt door de juiste spanningstool.

Lock pick set – een volledige set zal van pas komen voor verschillende sloten en is vooral handig wanneer iemand is buitengesloten. De meest gebruikte picks, zoals bijvoorbeeld picks met een haak, zul je in dergelijke sets vinden en zo heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand om je klus te klaren.

Metalen buis – deze metalen buis is ontworpen om de kern van het slot gemakkelijk te kunnen verwijderen. Zonder dit buisje zul je uiteindelijk pinnen en veren in het slot kunnen verliezen, wat het verwijderen van de kern uiterst moeilijk maakt. Een volledig set van buizen bestaat uit vier buizen, meestal met elk een verschillende grootte, zodat je het juiste gereedschap hebt voor verschillende maten sloten.

Er zijn zoveel soorten gereedschap die ervoor kunnen zorgen dat een slotenmaker snel en efficiënt kan werken. Koop hoogwaardig gereedschap zodat je elke keer dat je wordt geconfronteerd met verontruste klanten die op zoek zijn naar snelle oplossingen de juiste dienst kunt bieden.

Wil je meer informatie van een professionele slotenmaker? Bekijk eens het volgende overzicht van betrouwbare slotenmaker in de omgeving van Den Haag en verzeker jezelf van de juiste gereedschappen!

www.locksecure.nl