Agritime
Image default
Landbouw Diensten

In vuur en vlam met onze BBQ pakketten

Ben jij ook zo gek op BBQ-en? Neem dan hier een kijkje. Lekker samen met familie en vrienden op een warme zomeravond tot diep in de nacht genieten van heerlijke wijn en kipsateetjes? Wij zijn er dol op maar dan uiteraard alleen met de beste producten en heerlijke, pure recepten. Natuurlijk kun je bij iedere supermarkt om de hoek terecht voor barbecuevlees; hamburgers, kipspiesjes, sjasliek en daarnaast lekkere salades en sausjes. Wanneer je je hele familie en al je kennissen hebt uitgenodigd voor een zomerse barbecue, dan wil je alleen maar het beste serveren en er vooral niet te veel werk aan hebben.

Gelukkig kun je tegenwoordig zelf complete barbeque pakketten laten samenstellen en laten bezorgen op het adres waar jij wilt! Of je nu kiest voor een compleet barbecue pakket met vlees, rauwkost, stokbrood, barbecuesausjes voor 50 personen of voor een gezinspakket, alles is mogelijk. Een all-in barbequepakket ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: gekruide hamburgers gemaakt van 100% rundvlees, varkenshaasstukjes met champignonroomsaus uit eigen keuken, biefstukreepjes teriyaki en kipspiesjes met huisgemaakte saté. Daarnaast heb je de keuze uit vele vers gemaakte bijgerechtjes zoals bijvoorbeeld witte koolsalade met rozijnen, wraps gevuld met ham en roomkaas, vers gemaakte kartoffelsalade, Italiaanse pastasalade, groentespies en natuurlijk stokbrood met kruidenboter en pesto. Loopt het water je al in de mond?

Ook de visliefhebbers komen helemaal aan hun trekken. De luxe vis barbeque pakketten zijn ook om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van een BBQ-pakket met zalmfilet, verse tonijn, stukjes vers gesneden kabeljauwfilet en overheerlijke scampi’s? Uiteraard gecombineerd met de bijgerechten die je zelf uitzoekt. En ben jij, of een van je gasten vegetarisch? Ook de vegetarische pakketten zijn zeer populair momenteel. Want of je nu overtuigd vegetariër bent of niet, iedereen houdt tenslotte van bijzondere vegetarische gerechtjes. Juist door deze variatie word je BBQ een nog groter succes. En heb je zelf geen BBQ? Dan kan ook daarvoor worden gezorgd.

http://www.wellingcatering.nl