Agritime
Image default
Landbouw Diensten

Het Dames Hockey is in bloei

De hockey dames van Nederland doen het al tijden goed. Niet alleen haalt het Nederlandse elftal het altijd wel tot de top 4 van de wereld, vooral de Livera Hoofdklasse Hockey dames stijgt in populariteit. De finale van de hockey dames is geweest tussen Den Bosch en Amsterdam. Hier kwam de Amsterdamsche hockeyclub AHBC als winnaar uit. Hiermee bewijzen ze opnieuw dat het de beste dames hockeyclub is van Nederland.

De Nederlandse hockeysters doen het vooral internationaal goed. AHBC heeft als landskampioen van de hoofdklasse hockey voor de vrouwen het geluk dat deze dan ook veel geweldige speelsters als Eva de Goede en Maria Verschoor. Eva de Goede was notabene ook nog degene die het winnende goal maakte van het affiche in de play-off twee minuten voor de eindtijd.

Wat nog meer kenmerkend is voor de dames hockey competitie is het feit dat het nog onbetaald is. De topsporters van de hoofdklasse kunnen vaak niet rondkomen van het hockeyen alleen. Ondanks het feit dat Nederland dus bij de top van de wereld hoort, kunnen ze niet hun baan opzeggen voor de sport.

Nu wil Eyecons ze daarbij helpen. Eyecons is een hockey videoplatform dat de volgende Netflix voor de sport wilt worden. Dit door kleine (lees: nog niet winstgevende) competities winstgevend maken.

Alle dames hockey video’s zijn te vinden op Eyecons. Hier heb je een competitiekanaal wat alle samenvattingen, interviews, docu’s en meer heeft van alle 17 hockeyclubs die uitkomen in de Livera hoofdklasse hockey dames.

https://eyecons.com/kanalen/hoofdklasse-hockey-dames