Agritime
Image default
Landbouw Diensten

Wat een agrarisch makelaar voor u kan betekenen

Een goede agrarisch makelaar begeleidt u in de vele stappen bij aankoop van agrarisch grond, zoals het analyseren van uw wensen, het regelen van alle juridische zaken, begeleiding bij de notaris, het begeleiden van bezichtigingen, de onderhandeling etc. Bij de aankoop of verkoop van landbouwgrond, een agrarisch bedrijf of agrarisch vastgoed heeft het inschakelen van een agrarisch makelaar merkbaar meerwaarde. Want zeg nu zelf: dit is niet iets waar u zich dagelijks mee bezighoudt, en een gespecialiseerd makelaarskantoor wel! Lees vooral verder om te ontdekken wat een agrarisch makelaar voor u kan betekenen.

Aankoop en verkoop

Kort gezegd kan een agrarisch makelaar twee rollen bekleden: zowel bij de aankoopbegeleiding (aankoopmakelaar) als bij verkoopbegeleiding (verkoopmakelaar). Een gespecialiseerd makelaar kent de markt, de waarde van objecten en het stappenplan dat gevolgd moet worden voor, tijdens en na een definitieve (ver)koop. Verder is een makelaar meester in onderhandeling. Zo levert het inschakelen van een makelaar geld op.

NVM heeft meerwaarde

Een agrarisch makelaar is gespecialiseerd in de begeleiding tijdens het verkoopproces van een agrarisch bedrijf of landbouwgrond, maar ook in het aankoopproces. Het doel van de begeleiding: ontzorging en de beste prijs en voorwaarden realiseren.

Zoals u zult begrijpen heeft het zakendoen met een NVM-makelaar meerwaarde. Een agrarisch makelaardie lid is van de NVM-vereniging, heeft zich bewezen de hoofdspecialisaties te bezitten. Wanneer een makelaarsbureau lid is van de NVM-vereniging, hanteert het bureau de werkwijzen en hoofdgedachten van de NVM-vereniging, dit is voor u een uiterst goed teken van professionaliteit.

Taxaties zijn ook belangrijk

Een taxatie kunt u voor vele verschillende doelen nodig hebben. Een taxatie is een vak apart, er moeten vele punten meegenomen worden in het rapport. Een uitkomst van een taxatie kan vele mogelijk belangrijke beslissingen veroorzaken. Een taxatie kan positief uitkomen, maar ook negatief.

Door de eerder benoemde punten is het uiterst belangrijk dat een taxatie perfect gebeurd, want u kunt uw agrarisch bedrijf te goedkoop aanbieden op de markt. Een taxatie is dus van uiterst belang voor de verkoop van uw agrarisch bedrijf. Laat uw agrarisch grond of bedrijf uitstekend taxeren door Malestein makelaardij, dit makelaars bureau heeft uitstekende taxatie specialisten in huis!

Het agrarisch makelaarsbureau voor u!

Malestein makelaardij bevindt zich in de regio Barneveld, het is werkzaam in Barneveld en omgeving. Malestein makelaardij is gespecialiseerd in het verkopen van agrarische bedrijven, tevens ook agrarisch grond. Malestein staat ook zijn man, in het gebied van aankoop agrarisch grond en bedrijf. Malestein makelaardij is een professioneel agrarisch makelaarsbureau, zij staan klaar voor u. Wees verstandig en neem contact op met Malestein makelaardij.