Agritime
Image default
Landbouw Diensten

Voel je jonger met botox

Een vervelende bijkomstigheid met ouder worden is dat jouw lichaam ook ouder wordt. Sommige mensen vinden het vervelend als ze ouderdomsverschijnselen krijgen als rimpels, kraaienpootjes of andere verschijnselen. Het is dan ook niet gek dat deze mensen daar van af willen komen. Een manier om van kraaienpootjes of rimpels af te komen is door een behandeling met Botox.

Enkele botox zones in het behandelen van kraaienpootjes en rimpels zijn de wangen, het voorhoofd of de oogleden of kin. In deze zones kun je botox spuiten om ouderdomsklachten tegen te gaan. Het is aan te raden om een cosmetisch arts om advies te vragen als je een behandeling met botox wilt want niet elk probleem kan met deze bacterie verholpen worden.

De botoxbacterie is een bacterie die spieren slapper maakt. In het verleden zijn er wel eens epidemieën geweest die veroorzaakt werden door deze bacterie. Toen stierven er mensen omdat ze met deze bacterie waren besmet. Om ziek te worden heb je een bepaalde hoeveelheid van deze bacterie nodig. Bij het spuiten met botox wordt maar een klein beetje van deze bacterie gebruikt. In ieder geval lang niet genoeg om ziek van te worden. Botox wordt ook voor andere medische toepassingen gebruikt zoals voor bepaalde vormen van spasme. Hierdoor kunnen mensen met spasme langer lopen.

De spieren in het gelaat reageren echter wel op botox en worden slapper na een injectie. Hierdoor trekken de rimpels weer glad. Soms helpt botox ook niet omdat het gelaat al slap hangt. In dit geval is het beter om fillers te gebruiken. Fillers vullen de ruimte onder de huid op waardoor de huid weer strak wordt. Botox zou deze situatie in het geval van een hangende huid alleen maar erger maken. Uiteindelijk gaat het er bij botox om dat je er langer jong uit ziet.

http://faceland.nl/