Agritime
Image default
Landbouw Machines

Serverkast 19 inch

Wilt u een goede serverkast van 19 inch kopen? Bij Patchkast.be bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim assortiment serverkasten tegen een aantrekkelijke prijs. In een serverkast komen alle kabels en aansluitingen bij elkaar. Hier wordt verschillende apparatuur met elkaar verbonden. Er is wereldwijd een standaard voor de breedte en hoogte voor netwerkapparatuur. Voor de breedte geldt altijd een vaste afmeting van 19 inch, dit is 48,26 cm. Voor de hoogte werkt men met Units (U). In Nederland noemen we het ook wel Hoogte-eenheden (HE). 1 U/HE is altijd 1,75 inch (4,445 cm).

Voor welke serverkast kiest u?

In allerlei verschillende uitvoeringen zijn serverkasten verkrijgbaar. Kiest u voor een wandkast of een staande kast? Indien het gaat om klein installatiewerk is een wandkast ideaal. Deze is vaak gemakkelijk onder een bureau te plaatsen. Voor het grotere werk biedt een staande kast uitkomst. U kunt ook kiezen uit een glazen of geperforeerde deur. Deze deur kan warmte snel worden afgevoerd zodat de kans op warmteproblemen verkleind wordt. Serverkasten worden bij Patchkast.be standaard gemonteerd verzonden. Dit scheelt tijd en moeite om de kast in elkaar te zetten. Moet de serverkast bijvoorbeeld veel trappen op? Dan is het mogelijk de serverkast ongemonteerd te leveren. Zoekt u een serverkast? Die vindt u hier! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een 19 inch rack? Die hebben ze hier voor u beschikbaar. Een rack is in feite het skelet van een serverkast. Een relay rack bestaat uit twee 19 inch montageprofielen, zonder beplating aan de zij- en boven/onderkanten. Warmte kan met de luchtstroom worden meegevoerd doordat het rack niet voorzien is van beplating.

Meer weten?

Voorkom een warboel aan kabels en kies voor een stevige, veilige en overzichtelijke serverkast. Naast een ruim aanbod aan serverkasten bent u hier tevens aan het juiste adres voor allerlei handige accessoires. Een nieuwe serverkastschaft u niet zomaar aan. Het kan namelijk een behoorlijke investering zijn. Daarom is het inwinnen van aanvullende informatie aan te raden. Dit kan bijvoorbeeld bij de specialisten van serverkast.com. Zij weten precies welke patchkast aan uw wensen voldoet. Uw serverkast shopt u gemakkelijk en snel via de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website eens.

https://www.patchkast.be/