Agritime
Image default
Landbouw Machines

Minder kosten met een codeersysteem

Codeersystemen zijn heel erg belangrijk in een bedrijf. Codeersystemen zijn belangrijk omdat deze ervoor zorgen dat de informatie in een bedrijf goed door het bedrijf loopt. Een codeersysteem zorgt ervoor dat de goede informatie, op het goede moment, op de goede plek komt tegen minimale kosten.

Een codeersysteem zorgt er daarmee voor dat een bedrijf beter gaat lopen. Want als alle informatie in een bedrijf goed gecodeerd is komt het minder vaak voor dat een bedrijf verliezen leidt omdat goederen kwijt zijn, want alles gaat op een vaste manier waardoor er dus minder verspillingen zijn in een bedrijf.

Een van de bekendste voorbeelden van coderen is het gebruik van barcodes. Barcodes worden in bijna elke winkel gebruikt om de goederen te scannen zodat het altijd duidelijk is waar alle goederen zijn. Zo kunnen de barcodes er in een winkel voor zorgen dat het altijd mogelijk is om te weten waar producten uithangen. Ook zorgen barcodes ervoor dat een winkel haar producten bij binnenkomst kunnen scannen waardoor de winkel weet hoeveel voorraad ze heeft.

Zo zorgen barcodes ervoor dat het proces in de winkel gestroomlijnd loopt. Want alle werkzaamheden in de winkel lopen door het gebruik van barcodes beter en coderen zoals de supermarkt dat heeft gedaan is in alle bedrijven mogelijk want coding and marking kan op veel verschillende manieren.

Een veelgebruikte manier van coding and maring is met de folie printer. Een folieprinter is een printer waarmee je op veel verschillende materialen kan printen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met deze printer stickers te printen die je kan gebruiken om het proces inzichterlijker te maken in het bedrijf. Zo kun je een hot foil printer gebruiken om een bedrijf beter te laten functioneren. Coderen is een oplossing die vaak niet zoveel geld kost, maar wel veel geld oplevert. Het is alleen wel belangrijk dat je coderen alleen doet op plekken waar dat nodig is. Als er geen verspillingen zijn op de werkvloer is het ook niet nodig om te coderen.

https://www.kba.com/en/