Agritime
Image default
Zakelijk

Juridisch advies voor uw onderneming door advocaten in Antwerpen

Als ondernemer weet u hoe lastig het kan zijn om de complexe juridische vragen te beantwoorden waar u mee te maken krijgt tijdens het opmaken van een contract. Ondernemingsrecht en arbeidsrecht is namelijk niet eenvoudig. Zou u graag wat meer bijstand en advies willen ontvangen bij arbeidsrechtelijke vragen? Dan doet u er verstandig aan om daar professionele begeleiding voor in te schakelen gedurende de verschillende conflicten. Caluwaerts Uytterhoeven is dé juridische partner voor het inwinnen van juridisch advies in Antwerpen en omgeving.

Passend juridisch advies binnen veel verschillende terreinen

Caluwaerts Uytterhoeven voorziet u van juridisch advies vanuit hun vestigingen in Antwerpen, Brussel en Luik. Het kantoor heeft een interdisciplinair team van dertig personen, waarvan drieëntwintig advocaten met een doorgedreven expertise in verschillende vakdomeinen, en een uitgebreide backoffice. Caluwaerts Uytterhoeven heeft verschillende experts tot hun beschikking die u bijstaan bij bouw- en vastgoedrecht. Denk hierbij aan vastgoedtransacties, overheidsopdrachten en bouwgeschillen. Zij voorzien u graag van juridisch advies omtrent deze onderwerpen in en nabij Antwerpen. Op zeer professionele wijze wordt u begeleid en geadviseerd, altijd geheel voor u op maat. Dankzij de multidisciplinaire benadering van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen, bent u gegarandeerd van juridisch advies in alles wat u onderneemt.

Doorgedreven expertise in twaalf verschillende vakdomeinen

Schakelt u Caluwaerts Uytterhoeven in, dan zet u hen in voor verschillende vakdomeinen, zoals: transport, vastgoed, verzekeringen, intellectuele eigendommen, personeel en nog veel meer. De advocaten zijn u graag van dienst met juridisch advies wanneer u tegen complexe vraagstukken aanloopt. Zij staan voor u klaar om uw rechten en belangen te verdedigen en zorgen dat uw dossier hierbij centraal staat. Naast de internationale bedrijven en ondernemers, schromen zij ook niet om particulieren te voorzien van juridische begeleiding in de beschikbare vakdomeinen. Neem een kijkje op de website of neem meteen contact op met het multidisciplinaire team.

https://www.legaloffice.be/