Agritime
Image default
Landbouw producten

Waartoe dienen keerwanden nou eigenlijk?

Keerwanden kunnen in legio verschillende situaties gebruikt worden. Zo kunt u privé bijvoorbeeld keerwanden gebruiken om een scheiding aan te brengen in uw tuin, een verhoogd terras te maken of een omheining te bouwen om uw tuin of oprit. Maar u kunt met deze betonblokken echter ook als bedrijf aan de slag. In de bouw- en evenementensector kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden om stukken gebied ontoegankelijk te maken voor auto’s, fietsers en voetgangers. De keerwanden zijn verder ontworpen om gemakkelijk verplaatsbaar te zijn. U kunt ze dus flexibel inzetten als dat nodig is.

Keerwandenproductie

Beton Industrie levert kwalitatief hoogwaardige producten. Daarom onderwerpen ze de keerwanden aan een strenge inspectie. Er wordt daarbij gelet op de volgende belangrijke kwaliteitseisen:

–          Geen structurele gebreken. Al de keerwanden worden gecontroleerd op structurele productiefouten.

–          Afwerking. Een slecht afgewerkt product kan er voor zorgen dat de duurzaamheid achteruit gaat. Daarom worden de keerwanden precies nagelopen.

–          Veiligheid. Alle modellen moeten voldoen aan de veiligheidseisen voor keerwanden.

Zo is de klant er altijd van verzekerd dat er een goed product geleverd wordt.

Wilt u meer weten over de verschillende modellen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om meer informatie te krijgen over de keerwanden. Een makkelijke manier is om online te op de website. Beton Industrie heeft een toegankelijke website waar alle informatie duidelijk te vinden is. Als u specifieke vragen heeft is het ook mogelijk om een mailtje te sturen. Telefonisch contact is ook mogelijk, de medewerkers kunnen u dan direct te woord staan en uw vragen beantwoorden. Bestellingen zijn ook telefonisch te doen. Ten slotte is een bezoek aan de showroom ook een mogelijkheid. Het voordeel hiervan is dat u de producten direct kunt zien en een goed beeld kan krijgen van de keerwanden die voldoen aan uw eisen.

http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/