Agritime
Image default
Landbouw producten

5 Mythes van goede goedkope parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Goedkoop parkeren buiten het vliegveld is niet iets nieuws, zolang er land rond het vliegveld over is geweest en er mensen zijn die naar hun vlucht rijden, is er altijd wel iemand geweest die zocht naar een manier om hiervan te profiteren door een service aan te bieden. Het is makkelijk te zeggen dat in deze vroegere dagen de buiten het vliegveld gelegen parkeerplaatsen veel te wensen achterlieten, iets meer dan plots op het voorgekomen land, met vrij eenvoudige faciliteiten en services. Voor parkeren op Eindhoven airport kijk eens bij www.eazzypark.nl

 De ontwikkeling van het internet, online boeken en vakantie gewoontes van de menigte hebben voor een boom gezorgd in de vliegveldparkeer sector. Van een industrie die 20 miljoen waard was 20 jaar geleden, tot één die hedendaags bijna 300 miljoen waard is.

1) De parkeerplaatsen zijn in the middle of nowhere

Het is een veel voorkomende misvatting dat wanneer je je auto geparkeerd hebt je geconfronteerd wordt met een 10 mijl lange trip naar het vliegveld. Ik denk dat deze misvatting ontstaan is door het idee dat de prijs van goedkopere opties bepaald wordt door de locatie.

2) De parkeerplaatsen zijn niet 24/7 bewaakt

Lang verdwenen zijn de dagen waarin je je autosleutels inleverde bij een landeigenaar die de intentie had een parkeerplaats te hebben binnen de vliegveld grenzen, en je op het beste hoopte. De industrie is zodanig ontwikkeld en de keuze voor de klant zodanig groot geworden, dat de toekomst van alle parkeerplaatsverhuurders afhangt van de veiligheid. Klanten tevredenheid weegt sterk mee in de veiligheid, en online forums waar ervaringen uitgedeeld worden zijn cruciaal voor deze bedrijven. Als de beveiliging niet uitermate goed was, dan kan de industrie ineenstorten.

3) Je auto zal in een veld achtergelaten worden

Misschien was dit 30 jaar geleden realiteit, maar hedendaags is het van belang dat een auto die aankomt bij zonneschijn weer kan vertrekken bij regen. Een veld dat modderig is geworden door onvoorspelbaar Engels weer, zou zijn werk snel zien verdwijnen. Alle gereguleerde parkeerplaatsen moeten voldoen aan hoge standaarden, dus de angst om een touw nodig te hebben om te vertrekken is overbodig.

4) Je auto zal bekranst of beschadigd zijn wanneer je terugkomt

Het is helaas onvermijdelijk bij alles wat komt en gaat, dat iemand helaas schade aan zijn auto zal vinden, maar dit is net zo waarschijnlijk als wanneer je geparkeerd bent in een parkeergebouw, of als je auto geparkeerd is buiten je eigen huis.

5) Je auto zal gebruikt worden zonder jouw toekomst wanneer jij weg bent

Alhoewel bij de autoparkeerplaatsen waar je je autosleutels achterlaat, hebben ze wel het recht je auto te verplaatsen als dit gepast is. Je moet niet angstig zijn dat je auto voor plezierritten gebruikt zal worden, zelfs al laat je een 1961 Ferrari 250 achter.

Voor het parkeren op vliegveld Eindhoven bezoek eazzypark.nl Zij bieden diverse voordelige tarieven en uitstekende service aan zodat jouw auto gedurende jouw vakantie veilig in een beveiligde garage staat!