Agritime
Image default
Gezondheid

Vind het dieetadvies dat bij jou past bij deze gezondheidsspecialist in De Haan

In de gezondheidspraktijk De Wegwijze in De Haan helpt de ervaren gezondheidsspecialist je meet veel plezier en een glimlach om je de hulp te bieden die je nodig hebt. Wanneer je klachten hebt, zoals gewichtsproblemen, en je dit niet meer alleen aankan, zoek je best de begeleiding van een echte experte. Deze gezondheidsspecialist in De Haan is al vele jaren geïnteresseerd in alles dat te maken heeft met gezondheid en behaalde dan ook diploma’s in dit vakgebied.

Verschillende trajecten

Wanneer je bij deze specialiste langsgaat voor voedings- en dieetadvies, kan je kiezen uit drie verschillende trajecten. Tijdens een van de eerste gesprekken bespreek je samen welk van die opties het best past bij jouw lichaam en je wensen. Een eerste optie is het Wegwijze traject. Daarbij kijk je welke kleine aanpassingen je kan maken in je levensstijl. Zelfs met kleine veranderingen kan je namelijk een groot verschil maken. Dan is er het Smart Nutrion traject. Het is ideaal als je tot ongeveer vijf kilo wilt kwijtraken. Deze optie zorgt voor een echte ‘reset’ van je lichaam. Je gaat aan de slag met natuurlijke supplementen en gezonde voeding om de beste resultaten te bekomen. Elke week verlies je hierdoor ongeveer een halve tot zelfs een volledige kilo gewicht.

Een echte uitdaging

Wie een grote verandering wilt maken in zijn of haar leven, kiest dan weer het best voor het derde traject: het Balance traject. Dit is voornamelijk bedoeld voor mensen die op een gezonde manier heel wat kilo’s kwijt willen. Daardoor is het dan ook een stevige uitdaging die bestaat uit drie verschillende fases, waarbij je telkens één tot twee kilo per week verliest.

Vraag vandaag nog naar onze begeleiding

Lijkt een van deze trajecten iets voor jou? Vraag dan snel de begeleiding van deze gezondheidsspecialist in De Haan aan. Je kan haar hiervoor telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Ze staat je graag te woord en luistert naar al je wensen. Ook als je liever nog een andere optie zoekt, kan je samen met haar op zoek gaan naar de oplossing die werkt voor jou.

https://www.gezondheidspraktijkdewegwijzer.be/