Agritime
Image default
Dienstverlening

Schakel een professioneel bedrijf in om een appartement te laten leegruimen

Als u een professioneel bedrijf zoekt dat voor u een appartement komt opruimen en/of leegruimen, dan kunt u terecht bij Wegisweg uit Gent. Dit bedrijf staat klaar voor particulieren én bedrijven die gebruik willen maken van een schoonmaakfirma. Een organisatie als Wegisweg uit Gent zet duurzaamheid en een circulaire economie voorop. Dat betekent dat ze tijdens het leegruimen van een appartement meteen starten met het sorteren van de goederen. Op de bedrijfssite zelf wordt er verder gesorteerd en vervolgens gaat het gesorteerde afval naar een loods of rechtstreeks naar een erkende afvalverwerker. Het bedrijf komt uw spullen niet gratis ophalen, het is namelijk geen handelaar in tweedehandsgoederen.

Eén aanspreekpunt tijdens het volledige ontruimproject

Kiezen voor Wegisweg, is genieten van een aangename samenwerking. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat u altijd één aanspreekpunt heeft tijdens het volledige ontruim- en opruimproject. Die contactpersoon zal ook alles voor u regelen. Doordat Wegisweg inzet op die efficiënte communicatie en doordat het steeds inventief zoekt naar oplossingen, zal het leegruimen van uw appartement vlot en efficiënt verlopen. Vraagt u zich af in welke situaties u een beroep kunt doen op dit bedrijf? Wel, als particulier kunt u hen inschakelen als u een woning moet laten leegruimen of opruimen, zodat het weer in een goede staat op de verkoop- en de verhuurmarkt kan. Daarnaast kunt u gebruikmaken van hun diensten als u de woning van een overleden dierbare niet zelf wilt leegmaken.

Maak gebruik van de diensten van dit bedrijf

Heeft u interesse om een samenwerking aan te gaan met dit opkuisbedrijf? Of heeft u vragen over de hoe ze te werk gaan bij het ontruimen van een woning? Dan kunt u het bedrijf altijd contacteren via de contactgegevens die u op de website van Wegisweg vindt. U leest er meteen ook meer over de verschillende diensten.