Agritime
Image default
Hobby en vrije tijd

In deze fietsenwinkel in Antwerpen verkopen ze de nieuwste fietsschoenen

Wanneer u een nieuw persoonlijk record wilt fietsen of echt heel graag die volgende race wilt winnen, is het een goed begin om nieuwe schoenen te kopen. Bij Amici di Bici, een ervaren fietsenwinkel in Antwerpen, bieden ze het nieuwste van het nieuwste aan, namelijk Lake CX332. In hun showroom, gevuld met de meest kwaliteitsvolle fietsen en accessoires, tonen ze u graag de vele voordelen die deze schoenen met zich meebrengen.

Een lichte, maar stevige schoen

Hoe kan een schoen niet te veel wegen en toch sterk genoeg zijn om een hele race goed mee te gaan? Dat vraagstuk hebben de experten van Lake opgelost. Door hun vele jaren onderzoek ontwikkelden ze de ideale schoen om te fietsen: Lake CX332. In de fietsenwinkel van Amici di Bici in Antwerpen zijn ze dan ook zeer trots dat ze deze mogen aanbieden in hun winkel. De schoenen combineren verschillende moderne elementen, zoals een Dual BOA-sluiting. Daarnaast wordt de zool gemaakt uit carbon om nog meer gewicht te besparen. Aan de binnenkant wordt er dan weer gewerkt met carbon dat door warmte te vormen is. Op die manier past de schoen zich altijd perfect aan uw voeten aan en rijdt u nooit meer rond met oncomfortabele schoenen. De kans dat uw voet uit de schoen slipt is ook heel klein dankzij deze nieuwe technologieën. De rest van de schoen bestaat uit speciaal leer dat lang meegaat en toch nog ademend is. Met deze Lake CX332 van de fietsenwinkel in Antwerpen blijft uw voet de gehele rit stabiel, waardoor u minder snel vermoeid bent. Bereik zo snel nieuwe hoogtes in het koersen!

Stel al uw vragen aan experten

Heeft u toch nog vragen over deze speciale schoenen van Lake? Dan gaat u het best eens langs bij Amici di Bici. Hun ervaren toonzaalmedewerkers helpen u met veel plezier verder om al uw vragen deskundig te beantwoorden. In deze fietsenwinkel te Antwerpen vindt u eveneens het volledige aanbod aan koersfietsen dat zij te bieden hebben. Ontdek het snel allemaal!