Agritime
Image default
Hobby en vrije tijd

Een fiets leasen in deze fietsenwinkel in Erpe-Mere

Wilt u heel graag een nieuwe fiets, maar heeft u momenteel niet alle financiële middelen om er een aan te kopen? Dan heeft u in de fietsenwinkel van D&T Bike Shop in Erpe-Mere de mogelijkheid om een fiets te leasen. Bovendien valt ook het onderhoud door een fietsenmaker mee onder het leasingscontract. Geen reden meer om te twijfelen dus! Ga eens langs en ontdek welke fietsen zij te bieden hebben. Daar kunt u snel de keuze maken en het leasingscontract afsluiten.

Hoe werkt zo’n leasingscontract?

Als u interesse heeft om een leasingscontact af te sluiten bij deze fietsenwinkel in Erpe-Mere, dan leest u hieronder hoe het in zijn werk gaat. Leasen is vooral handig als u niet meteen al uw spaargeld wilt uitgeven aan een nieuwe fiets. U hoeft slechts elke maand een vast bedrag te betalen en u kunt de fiets gebruiken. Als het contract dan afloopt, hoeft u de fiets alleen maar terug te brengen. Een extra voordeel hieraan is, dat u niet hoeft te betalen voor het onderhoud. Dit zit namelijk mee in het contract. Ook als er toch herstellingen zouden moeten gebeuren, hoeft u zich niet aan hogere kosten te verwachten. De fietsenwinkel in Erpe-Mere dekt die kosten helemaal. D&T Bike shop werkt hiervoor samen met o2o. U kunt zelf kiezen welke fiets u wilt leasen. Deze fietsenwinkel biedt verschillende soorten fietsen van verschillende merken. Aan u om een keuze te maken. Uiteraard helpen de medewerkers van deze firma u ook graag bij die keuze. Zij kennen als geen ander alle eigenschappen van elk merk en elk model en kunnen u dus zeker bijstaan.

Sluit een contract af

Wilt u graag een fiets leasen bij deze fietsenwinkel in Erpe-Mere? Wacht niet langer en ga langs om het contract te bespreken. Als u nu al meteen met vragen zit, kunt u ook telefonisch contact met hen opnemen. De medewerkers van deze winkel zullen u met veel plezier verder helpen via de telefoon of in de winkel.