Agritime
Image default
Landbouw producten

dazenvanger kopen

dazenvanger kopen

Wanneer je in de agrarische branche actief bent. Wordt je vooral in Juli geplaagd door alle Dazen en Paarden vliegenDazen Val H Trap. Deze Dazenval is conform de laatste Dazenvangers technieken gebouwd en zal letterlijk duizenden Dazen en Paardenvliegen per dag vangen.

Waar plaatsen ik de Dazenval H Trap?

Het is slim om de Dazenval nabij de voerbakken en of rustplaats in het weiland te plaatsen. Je kunt de H Trap zowel in de grond zetten als tegen een paal of wand. Let er op dat paarden niet aan de plastic componenten kunnen knagen.

Onderhoud werkzaamheden aan de Dazenval:

Natuurlijk dient je zorg te dragen dat het opvang bakje met enige regelmaat geleegd wordt. Dit kan indien nodig met behulp van water. Ook is het van groot belang dat de Balgoed opgeblazen blijft. Controleer ook 2x per maand of alle onderdelen van de dazenval nog goed bevestigd zitten en op de juiste plaats.

Je kunt deze Dazenval eenvoudig tegen een zeer scherp tarief bestellen via www.antivliegenshop.nl. Nadat de bestelling is doorgevoerd staat het product meestal al de dag erna bij u op het erf.

http://www.antivliegenshop.nl/p/dazenval/