Agritime
Image default
Vervoer en transport

Sommige Reisorganisaties en Luchtvaartmaatschappijen weigeren kortingen te geven – Welke?

Sommige  Reisorganisaties en Luchtvaartmaatschappijen weigeren kortingen te geven – Welke?

Shopperbos zegt dat vakantiegangers hebben geadviseerd om te erkennen dat vouchers een optie tot korting hebben 

Een paar luchtvaartmaatschappijen en reis organisaties weigeren kortingen te geven, ondanks hun legitieme toezeggingen om dit als zodanig te doen, zoals aangegeven door de klantengroep Welke?, Met vakantiegangers hield een groot aantal ponden gescheiden van de zak.

Welke? waarschuwde dat er een storing was opgetreden in de regeling van bewegingseffecten, waarbij vakantiegangers ten onrechte meedeelden dat ze ergens in de niet al te verre toekomst een voucher of omboeking moesten erkennen, in plaats van een korting te claimen.

Welke? zei dat het was ondergedompeld door mensen van buitenaf wiens kortingsverzoeken waren afgewezen.

Een probleem is dat een paar luchtvaartmaatschappijen de vluchten naar doelen niet hebben laten vallen, bijvoorbeeld Italië en Spanje, die het ministerie van Buitenlandse Zaken tegen beweging voorschrijft. Op dit moment is er een uitgebreide adviesnota op de site van het ministerie van Buitenlandse Zaken die Britse onderdanen aanspoort tegen alles behalve fundamentele universele reizen.

In plaats daarvan bieden een paar vliegtuigen later wijzigingen aan op vluchten, tegen hogere kosten – zo nu en dan een extra £ 100 per persoon.

De site van Martin Lewis, Moneysavingexpert.com, omvatte: “We hebben gezien dat talloze luchtvaartmaatschappijen door alle accounts klanten kredietvouchers lijken te bieden in plaats van kortingen. U hoeft dit niet te erkennen en als het vliegtuig berooid wordt, krijgt u uw geld mogelijk niet terug. ”

Alle vluchten op EU-vervoerders binnen of naar de EU, en alle vluchten die vertrekken vanaf een EU-luchtterminal, worden beveiligd door de EU-verordening voor geweigerde instappen, die kortingen of omleiding vereist wanneer vluchten worden geschrapt, zei welke ?.

Aangezien je hier bent …

… we vragen gebruikers zoals u om zich te engageren aan de kant van onze open, gratis nieuwsverslaggeving. Bij deze verrassende en twijfelachtige gebeurtenissen was het vermogen, de logische informatie en het voorzichtige oordeel bij onze onthulling nog nooit zo onmisbaar. Ongeacht hoe opgewonden de toekomst voelt, we zullen bij u blijven en geweldig nieuws overbrengen, zodat we ons allemaal kunnen baseren op basiskeuzes over ons leven, welzijn en veiligheid. Samen kunnen we hierdoor een pad ontdekken.

Je hebt de afgelopen vier maanden 5 artikelen gelezen. We accepteren dat we allemaal gelijkwaardige toegang tot nauwkeurig nieuws en stille verduidelijking verdienen. Langs deze lijnen hebben we, in tegenstelling tot vele andere, gekozen voor een alternatieve beslissing: Guardian-nieuwsuitzending voor iedereen openhouden, weinig aandacht schenken aan waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit zou niet denkbaar zijn zonder de vrijgevigheid van de gebruikers, die ons werk momenteel ondersteunen vanuit 180 landen over de hele wereld.

We hebben onze artikelvrijheid behouden ondanks de verslechtering van conventionele media – met sociale stadia die opklimmen tot onwaarheid, de schijnbaar meedogenloze opkomst van enorme technologie en autonome stemmen die worden verpletterd door zakelijk bezit. De vrijheid van The Guardian houdt in dat we onze eigen motivatie kunnen bepalen en onze eigen gevoelens kunnen uiten. Onze nieuwsuitzending is bevrijd van zakelijke en politieke neigingen – nooit beïnvloed door zeer rijke eigenaars of investeerders. Dit maakt ons buitengewoon. Het houdt in dat we het grensverleggende zonder angst kunnen uitdagen en een stem kunnen geven aan minder gehoorden.

Uw geldgerelateerde hulp houdt in dat we door kunnen gaan met verkennen, ontrafelen en onderzoeken. Het heeft onze autonomie veiliggesteld, die nog nooit zo eenvoudig was. We zijn zo dankbaar.

We hebben uw hulp nodig, zodat we door kunnen gaan met het overbrengen van kwaliteitsrapporten die open en gratis zijn. Bovendien is dat hier zo lang mogelijk. Elke inzet van een peruser, hoe dan ook groot of klein, is zo belangrijk.

https://flight-tracking.org/