Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Op zoek naar een nieuwe auto bij een garage nabij Balen?

Wilt u een Hyundai kopen bij een garage in de buurt van Balen? Zoek niet verder, maar ga naar Autocenter Meeus in Mol. Dit bedrijf heeft een uitgebreide showroom met een groot aanbod aan auto’s van het merk Hyundai. U kunt er zowel nieuwe als tweedehandsauto’s kopen. Bovendien biedt de autoverkoper een groot aantal accessoires aan voor Hyundai-auto’s. Maar ook als u uw huidige auto wilt laten repareren of nakijken, bent u bij deze autospecialist aan het goede adres. In dit geval hoeft u niet per se een auto van Hyundai te bezitten.

Het bedrijf

Deze garage nabij Balen is opgericht door Benny Meeus, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de autosector. Na jarenlang ervaring bij zijn vader opgedaan te hebben en zijn studies autotechniek te hebben afgerond, besloot hij in 2010 een garage nabij Balen te beginnen: Autocenter Meeus. In 2015 vestigde het bedrijf zich in Mol. In eerste instantie richtte deze expert zich op alle automerken, maar later specialiseerde het zich in het merk Hyundai.

Uitstekende kwaliteit

Bij deze garage in regio Balen is een goede kwaliteit erg belangrijk. De klanten kunnen ervan uitgaan dat hun auto in goede handen is bij het bedrijf. Bovendien is deze professional erg betrouwbaar en komen ze altijd hun afspraken na. Het bedrijf streeft ernaar zijn klant zo snel mogelijk te helpen. Tevens worden klanten altijd goed geïnformeerd en kunt u met vragen uitstekend terecht bij de klantenservice.   

Maak gebruik van hun diensten

Autocenter Meeus levert veel verschillende diensten. Naast de verkoop van auto’s kunt u er terecht voor onderhoud en reparatie. Het onderhoud bestaat uit groot en klein onderhoud. Bovendien biedt deze autospecialist een uitgebreide bandenservice aan, wat inhoudt dat uw bandenspanning wordt gemeten en dat u advies krijgt over welke banden het best bij uw auto passen. Voor de klanten die hun zomer- en/of winterbanden willen stallen, is er een aparte opslag in het bedrijf, die voor alle klanten beschikbaar is. Wilt u uw auto van de beste zorgen voorzien? Ga dan zeker langs bij deze professionele garage nabij Balen.

https://autocentermeeus.be/