Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Modern interieur laten bekleden door deze experts

Wilt u graag het interieur van uw auto, zoals een oldtimer, modern laten bekleden door experts? Dan zit u bij Qrosh uit Maldegem op de juiste plaats. Ook voor andere diensten, naast het interieur van uw oldtimer of andere auto modern te laten bekleden, doet u nog een beroep op deze specialisten voor tal van andere diensten. Lees hieronder verder en ontdek wat deze professionals voor u kunnen betekenen!

Vertrouw op de capaciteiten van deze specialisten

Aarzel zeker niet om deze experten in te schakelen voor het bekleden van het interieur van uw oldtimer of andere auto, met een modern motief. Ook voor andere diensten rekent u op hen. Zo schakelt u hen in voor:

–          het herstellen, renoveren of herstofferen van autozetels en kussens in leer (Connolly-leer of Bentley-leer)

–          Tapijten maken

–          Stuurwielen en dashboards herstellen

–          Zijpanelen, hoedenplanken, plafondbekleding en meer repareren

–          Renoveren en bekleden van het interieur van bijvoorbeeld een oldtimer, met een uitstraling die modern oogt

–          En nog veel meer

Zo ziet u maar, alles wat met bekleden en restaureren van uw wagen, zoals een oldtimer, te maken heeft en op een manier die modern is gebeurd moet worden, schakelt u deze experten in. Zij weten zonder twijfel wat ze doen en staan graag voor u klaar!

Contacteer deze specialisten bij vragen

Heeft u nog vragen omtrent het modern bekleden van het interieur van uw wagen, zoals uw oldtimer? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze specialisten. Ook wanneer u een afspraak wilt maken hieromtrent, neemt u gerust contact met hen op. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens die u terugvindt op de website van deze specialisten op vlak van het bekleden van uw oldtimer die vervolgens modern oogt. Ze beantwoorden graag al uw vragen en bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn!