Agritime
Image default
Bedrijven

Gebak Bestellen Bij Brievenbus Banket

Gebak Bestellen

Online gebak bestellen bij Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen dat geleverd wordt in doosjes die precies bij u door de brievenbus passen. 

Brievenbus Banket heeft het versturen van een brievenbus cadeau erg makkelijk voor u gemaakt. U bezoekt de website van Brievenbus Banket, u kiest uit ons heerlijke assortiment, u voegt eventueel een persoonlijke boodschap toe en rekent gemakkelijk af met uw favoriete betaalmethode.

Gebak bestellen bij Brievenbus Banket heeft veel voordelen, maar het grootste voordeel is dat de ontvanger nooit thuis uren hoeft te wachten op de bezorger, want het pakketje past door de brievenbus. Zo kan de ontvanger zijn of haar tijd besteden aan andere leuke dingen.

Zakelijk Bestellen

Naast individuele bestellingen is Brievenbus Banket ook gespecialiseerd in zakelijke bestellingen. Of u nou 10 of 10.000 stuks brievenbustaart wilt versturen, het is geen probleem voor Brievenbus Banket.

Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket voor meer informatie of om de opties te bespreken.

Inmiddels zijn er veel bedrijven die gebruik maken van de diensten van Brievenbus Banket en hebben relatiegeschenken verstuurd door Nederland, Belgie en Duitsland. 

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor personeel of collega’s is erg populair bij Brievenbus Banket. In plaats van de standaard pen, agenda of kalender in de huisstijl van uw bedrijf verzendt u vanaf nu een origineel en heerlijk brievenbus cadeau naar uw collega’s of personeel. Het ontvangen van een gebakje per post van Brievenbus Banket zal lang onthouden worden en is een unieke ervaring.

Hoe bestelt u een relatiegeschenk van Brievenbus Banket? Bezoek de website van Brievenbus Banket, bekijk het assortiment taart per post en maak een keuze tussen alle soorten en maten. Als u een grote order wilt bestellen neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket.

De klantenservice helpt u graag en altijd binnen één dag, zeven dagen per week en zij kijken graag met u mee naar alle opties om alles voor u naar wens te maken. Vervolgens krijgt u een offerte toegestuurd, als beide partijen akkoord zijn bent u ervan verzekerd dat Brievenbus Banket hard aan de slag gaat om uw relatiegeschenken tot in perfectie te verzorgen.

Het grootste voordeel van het ontvangen van een relatiegeschenk per post is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het pakketje aan te nemen van de bezorger. Dit scheelt enorm veel tijd en dit maakt de verassing nog een stukje leuker.

Verjaardagservice

 

 

Brievenbus Banket heeft sinds 2021 ook een nieuwe service waar u of uw bedrijf gebruik van kunt maken. Maak kennis met de verjaardagservice van Brievenbus Banket.

Wat houdt het in?

U vult eenmalig de adressen, geboortedata en eventueel een persoonlijke boodschap in een Excel bestand. Samen met Brievenbus Banket kunt u een keuze maakt tussen de verschillende maten en soorten brievenbusgebak dat u cadeau wilt geven aan uw personeel en Brievenbus Banket regelt de rest.

Het grote voordeel van de verjaardagservice van Brievenbus Banket is dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken om verjaardagen van collega’s of personeel per ongeluk te vergeten. Ook heeft u geen keuze stress meer om het juiste cadeau te kiezen.

Uiteraard wordt er met zorg omgegaan met de gegevens van uw collega’s of personeel en handelen wij naar de AVG- privacy wet.

Personaliseren

Bovenstaande grote orders zoals de relatiegeschenken en de verjaardagservice kunt u ook volledig laten personaliseren.

Denk hierbij aan ansichtkaartjes in uw eigen huisstijl of onze verschillende maten brievenbus doosjes met uw logo erop. Maar ook cadeaulintjes, inpakpapier en er zijn nog veel meer opties bespreekbaar. Niks is te gek voor Brievenbus Banket, zolang u wel op tijd besteld via de klantenservice zodat Brievenbus Banket goed met u mee kan denken om alles naar uw wens te maken.

Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket voor meer informatie of het aanvragen van een offerte op maat die voldoet aan uw wensen. De klantenservice neemt doorgaans binnen één dag contact met u op en is zeven dagen per week te bereiken via e-mail of telefoon!

Verschillende maten brievenbus doosjes

Het meest populaire relatiegeschenk is een Combinatie Box Large met twee verschillende soorten gebak. Er zijn natuurlijk veel meer opties om uw bestelling naar uw wens te maken. De verschillende maten brievenbus doosjes zijn;

  • Normaal; een A6-formaat brievenbus doosje met 1 stuk brievenbus gebak.
  • Large; een A5-formaat brievenbus doosje met 2 stuks brievenbus gebak.
  • Extra Large; een A4-formaat brievenbus doosje met 4 stuks brievenbus gebak.

In de Large en Extra Large doosjes kunt u verschillende soorten taart door de brievenbus combineren. Het is zelfs mogelijk om in het grootste doosje, het Extra Large formaat, tot vier verschillende soorten gebak te bestellen in een doosje dat door de brievenbus past. Dit is erg origineel om te vangen en de ontvanger heeft een heerlijke proeverij aan taart per post.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen