Agritime
Image default
Dienstverlening

Dé specialist in de John Deere zitmaaier voor particulieren

John Deere zitmaaiers zijn uiterst geschikt voor particulieren met een groot gazon. U kent ze vast wel, de groen met gele tuinmachines die kenmerkend zijn voor het Amerikaanse merk John Deere. Van oorsprong maakt dit merk voornamelijk tractor- en landbouwmachines. Echter, naast het grote geschut produceren ze ook machines voor particulier gebruik. Denk bijvoorbeeld aan zitmaaiers, robotmaaiers, en trekmaaiers van John Deere. Er zijn veel mogelijkheden voor de tuinliefhebber die wel wat hulp kan gebruiken bij het onderhouden van zijn of haar gazon.

De Kock Machines familiebedrijf

Lang geleden heeft John Deere wortel geschoten in Europa en heeft tegenwoordig meerdere fabrieken op ons continent. De Kock Machines is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in tuin-, park-, én agrarische machines. De focus ligt echter voornamelijk op particulier gebruik van bijvoorbeeld het merk John Deere. Er is een groot assortiment van onder andere John Deere zitmaaiers. In de showroom kunt u alle opties bekijken en zelfs een testrit maken. Naast functionaliteit is comfort natuurlijk ook een belangrijk onderdeel.

 

Kiest u voor wendbaar of multi-terrein?

Net zoals sportschoenen hebben zitmaaiers naast hun basisfunctie allemaal verschillende specialiteiten en extra functies. Elk type heeft iets speciaals dat zich van de rest onderscheidt. Denk bijvoorbeeld aan de extra wendbare types. Deze zijn erg handig als u een relatief klein gazon heeft. Ook is er de optie van multi-terrein maaimachines. Dan is uw machine geschikt voor alle soorten gazons. Daarnaast zijn er nog de extra functies en toebehoren dat het maaien van uw gras nóg makkelijker maakt. Een opvangbak is bijvoorbeeld ideaal om uw gazon zonder moeite netjes achter te laten. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor uw John Deere zitmaaier bij De Kock Machines!

https://dekockmachines.nl/