Agritime
Image default
Dienstverlening

Met blusschuim in huis bent u goed voorbereid op een mogelijke brand

Het is een scenario waar u liever niet aan denkt, maar waar u wel op voorbereid moet zijn: het uitbreken van brand. Dit kan vele euro’s aan schade veroorzaken zodra het vuur zich verspreidt. Voorkom dat het vuur om zich heen grijpt door een goed blussysteem te installeren in het gebouw. Hierdoor bent u uitstekend voorbereid wanneer er een brand uitbreekt. Heeft u nog geen blussysteem of blusschuim in huis? Of wilt u een bestaand systeem laten controleren? Dan is Fire Security de ideale partner voor u.

Een organisatie voor controle, onderhoud en aanschaf van blussystemen

Fire Security is gevestigd in België en heeft diepgewortelde expertise op het gebied van bluswatervoorzieningen. Met hun jarenlange ervaring in de brandbeveiliging helpt deze jonge en dynamische onderneming u uit de brand. Dit doen zij door het aanbieden van periodieke controles, herstellingswerkzaamheden, debietmetingen, druktesten en het uitbreiden van uw bestaande bluswatersystemen. Het maakt niet uit of u in het binnen- of buitenland woont, schakel hen in voor uw bovengrondse en ondergrondse bluswatervoorzieningen.

Blusschuim voor het bestrijden van vloeistofbranden

Blusschuim wordt gebruikt voor het bestrijden van vloeistofbranden. Bij Fire Security bieden zij u hoogwaardige Firedos bijmengsystemen aan. Dit blusschuim wordt veelal geplaatst tussen pompkamers, bluswaterleidingen of in een blusvoertuig. Kiest u voor dit blusschuim, dan kunt u kiezen voor een draagbare tussenmenger en stelt u zelf het schuimpercentage in. Dit is mogelijk tussen de 0,3 en 6 procent. Het grote voordeel aan de blusschuimtoestellen die zij aanbieden is dat er bij elke druk schuimvorming mogelijk is. Daarnaast hoeft het systeem na gebruik niet gespoeld te worden.

Neem contact op voor meer informatie

Zou u graag meer informatie willen over het blusschuim of de andere blussystemen? Bij Fire Security beschikken ze over zeer gespecialiseerde kennis en zijn ze VCA-gecertificeerd. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende spectaculaire demonstraties bij te wonen. Neem contact met hen op en vraag naar de mogelijkheden.

https://firesecurity.be