Agritime
Image default
Dienstverlening

bbq op locatie

Wil je een compleet verzorgde barbecue op locatie? Leuk! Wie houdt er nu niet van een bbq? Wat voort bbq je ook wilt organiseren, Barbecuefeest.com helpt je graag met het organiseren van een geweldig bbq feest! Kies een van de heerlijke thema-pakketten die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Waar je ook woont in Nederland, wij komen graag naar jouw locatie om een geslaagd barbecuefeest neer te zetten. Ook in België zijn we regelmatig te vinden met een van onze barbecues op locatie. Onze barbecuefeesten zijn voor groepen vanaf 50 personen en hebben een vanaf-prijs van €12,95 p.p. 

 Wat de reden van het feestje of evenement ook is, iedereen wordt vrolijk van een goed verzorgde barbecue! Vier je bijvoorbeeld een examenfeest omdat je geslaagd bent voor je VMBO opleiding of heb je je Master afgerond? Misschien ben jij of een van je vrienden wel jarig en wil je daarvoor een bbq regelen? Hoe dan ook, het wordt een geslaagd feestje. Wij kiezen ervoor om niet enkel een simpele barbecue neer te zetten, maar wij leveren een complete ervaring. Bij Barbecuefeest is het mogelijk om een van onze heerlijke thema-barbecuepakketten te kiezen. Welk thema heeft jouw voorkeur? Je kan een bbq pakket kiezen met een continent-thema of bijvoorbeeld gaan voor een après-ski thema.

Weet je welk pakket je wilt kiezen? Dan kan het feestje beginnen. Of u nu een verjaardagsfeestje heeft, een werkuitje met de collega’s, een communie, een feestje met de voetbalvereniging of een bruiloft… Jouw gekozen thema zorgt voor een leuk feest. Ook al nagedacht over de locatie van het feest? Of dit nou op het werk is, bij je thuis of op een externe locatie, wij komen met alle barbecue benodigdheden naar een locatie naar keuze. Zo bepaal je ook nog zelf de setting van het feest.

Wanneer geef je het feest?

Als je een buitenlocatie gekozen hebt dan is het weer een belangrijke factor! Het is daarom belangrijk om in je achterhoofd te houden dat het weer slecht kan uitvallen en dat je moet verhuizen naar een binnen locatie. Wil je advies over wanneer je het feest het beste kan geven? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag. De maanden juni en juli zijn meestal qua temperatuur en gemiddelde neerslag de beste maanden om je barbecuefeest te geven.