Agritime
Image default
Bedrijven

Werfborden online bestellen voor een zichtbare firma

Wanneer u als bouwfirma bezig bent met een bepaald bouwproject, zou u graag hebben dat uw onderneming zichtbaar is voor voorbijgangers. Sommige mensen zijn misschien wel onder de indruk van uw werk en vragen zich af welke ondernemer er aan de slag is. Met werfborden maakt u meteen duidelijk dat uw medewerkers actief zijn op de werf. Deze werfborden kunt u eenvoudig online bestellen bij Creafor. Ze zijn vochtbestendig en gemaakt van stevig materiaal. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, wat zorgt voor een snelle en eenvoudige bevestiging aan de werfomheining. Vervaardigd uit 100% recyclebaar materiaal draagt u daarbovenop ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

Zet uw bouwbedrijf in de schijnwerper

Uw onderneming zal misschien een kleurrijk en indrukwekkend logo hebben dat u graag laat zien aan geïnteresseerden. Wanneer u werfborden online gaat bestellen bij Creafor, kunt u dit logo in al zijn pracht en praal laten schitteren. Zo printen ze de borden in full-color als u dat wenst. Bij het bestellen heeft u dan ook verschillende opties om uit te kiezen, afhankelijk van het budget dat u hierin wilt investeren. Standaard wordt er voor een rechthoekig bord gekozen, maar als u dat wenst, passen zij de vormen ook aan. Bij de bestelling leveren zij ook de benodigdheden voor een goede bevestiging aan de werfhekken.

Beschik over uitstekend materiaal

De werfborden die u online kunt bestellen bij Creafor zijn meestal gemaakt van golfpolypropyleen. U kiest meestal uit de standaardformaten en vervolgens de gewenste drukmethoden. Bij grote oplagen zullen zij een zeefdruk verkiezen, omdat ze dan nog steeds een goede kwaliteit kunnen garanderen voor een grotere hoeveelheid borden. Naast werfborden, handelt Creafor ook in kwalitatief hoogwaardige immo- en verkeersborden. Neem daarvoor zeker eens een kijkje in de webshop of als u vragen heeft, neemt u het liefst contact met hen op.

https://creafor.be/