Agritime
Image default
Aanbiedingen

Webdesign Antwerpen

Webdesign Antwerpen

Google heeft het niet verborgen. Mobiele websites worden steeds belangrijker en sneller! Het duurt nog even voordat Google mobiele apparaten van tevoren rangschikt, maar het is nog steeds een goede zaak om uw mobiele website actief te houden. Maar waar begin je? Waar moet je op letten? Hoe krijg je meer mobiele conversies? In deze blog beantwoorden we deze vragen zoveel mogelijk.

Waarom is het een mobiele website?

Met mobiele apparaten kunnen mensen altijd en overal gemakkelijk zoeken. Betekent dit dat desktopcomputers niet langer worden gebruikt? We denken van niet. Ze zullen elkaar in de nabije toekomst vooral ondersteunen, omdat ze vaak om andere redenen worden gebruikt. Op mobiele apparaten worden steeds meer mogelijkheden mogelijk. Denk hierbij aan een responsive website design, steeds meer applicaties die interactie met de doelgroep bevorderen en een verbeterd betalingsproces. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat steeds meer mensen op mobiele apparaten in hun behoeften kunnen voorzien

Hoe kan deze statistiek je helpen? Hieruit kan worden geconcludeerd dat mobiele gebruikers die voornamelijk onderweg zijn, niet veel tijd hebben om in grote aantallen door websites te bladeren. Ze scannen, scrollen en oriënteren. Ze houden niet van lange tekst en ingewikkelde menu’s. De mobiele website moet gebruiksvriendelijk zijn. Aan de andere kant hebben desktopgebruikers meer tijd om door de website te bladeren. Deze pagina’s worden steeds groter en daardoor makkelijker te lezen. We raden aan om hiermee rekening te houden bij het optimaliseren van mobiele websites.

Responsief webdesign

De meeste mobiele websites hebben een responsief ontwerp. Wat betekent responsive design eigenlijk? Responsive design houdt in dat de layout van de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm. Het uiterlijk van de website varieert op verschillende apparaten, maar de inhoud blijft hetzelfde.

Voor mobiele websites is responsive webdesign een goede en vrij eenvoudige oplossing. Responsive webdesign met dynamische weergave is nog beter. Dit betekent dat u een responsief ontwerp heeft dat een verschil kan maken tussen desktop- en mobiele apparaten. Zoals we eerder vermeldden, is dit erg handig om de verschillen tussen desktop- en mobiele gebruikers op te vangen. U kunt bijvoorbeeld bepaalde inhoud die op het bureaublad wordt weergegeven, niet weergeven op een mobiel apparaat om het gebruiksvriendelijker te maken.

Onze suggestie is om de belangrijkste tekst naar de mobiele telefoon te brengen, zodat de rangschikking van de mobiele telefoon ongeveer gelijk is aan die van de desktop. En controleer ook de leesbaarheid. Goed lezen? Kunnen bezoekers snel vinden wat ze zoeken? Dat is al best goed. Zorg ervoor dat u de belangrijkste acties in de duidelijke overgangsknoppen tussen de bovenkant en / of tekst plaatst.

Verbeter uw mobiele website

Google houdt van websites die goed worden weergegeven op mobiele apparaten. Deze sites hebben altijd voordelen. Dus niet alleen om ervoor te zorgen dat u een mobiele website heeft, maar ook om ervoor te zorgen dat u de website zo instelt dat mobiele apparaten optimaal worden gebruikt. U zult dan merken dat meer bezoekers ook sneller zullen converteren op uw website. Alleen dan wordt je doel echt behaald. Heeft u hulp nodig bij het bouwen of optimaliseren van een mobiele website? Neem gerust contact op met onze experts.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

https://www.webdeveloper.today/

https://webdevelopmentapp.com/nl/