Agritime
Image default
Banen en opleidingen

Verzorging vacatures

Zorgkundige Vilvoorde

Stegmann Medica Solutions Vlaams-Brabant educatie

Functie voor onze afnemer, een woonzorgcentrum in vilvoorde zijn wij op zoek naar een zorgkundige om losse shiften te werken. Je kiest zelf welke dagen je werkt en welke shiften ( vroege/late ).

Als zorgkundige sta je waarborger voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners

• je zorgt voor hun hygiëne, amandelspijs, lichaamsbeweging, rust, comfort, …

• je werkt tezamen voor de paramedische zorgen ( temperatuur nuttigen, wegen, hulp bij het nuttigen van de geneesmiddelen, … )

• je geel de huisbewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten

• je werkt nauw tezamen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige aanbod je kan in je buurt werken, in een stabiele en moderne werkomgeving. Het gaat hier om een interimcontract per dag. Jouw profiel je hebt een onderwijs zorgkundige genoten.

• je hebt een oorkonde als zorgkundige en je bent met in het eigendom van een rizivnummer en verblijfsvergunning van zorgkundige

• je beschikt over goede sociale vaardigheden

• je vertoont een groot engagement naar de huisbewoner en een actieve belangstelling in ouderenzorg

• je staat graag ten dienste van anderen en je kan je flexibel opstellen

Vaststellen banen van de wezen met een zorgbehoefte meten en de verwittiging overmaken aan de verpleger, voor de hygixebne, de comfortzorg en de preventieve verzorging van de wezen met een zorgbehoefte instaan, maaltijden en lichte maaltijden aan de wezen met een zorgbehoefte volgens de noden of het zorgplan bedelen, de wezen met een zorgbehoefte bij de activiteiten van het dagelijks leven helpen veranderingen in de toestand van de wezen met een zorgbehoefte bespeuren, de wezen met een zorgbehoefte over de verblijfsmodaliteiten op de afdeling informeren ( installatie in de kamer, bezoekuren,. . . ) de wezen met een zorgbehoefte over de behandelingswijze thuis informeren, spul en instrumenten kuis en desinfecteren afval weghalen, opvolggegevens van de activiteiten opschrijven verwittiging met het team ruilen, de algemene toestand van de wezen met een zorgbehoefte opvolgen de wezen met een zorgbehoefte bij de inname van geneesmiddelen via orale weg helpen de verpleger over afwijkende symptomen of over risico’s voor vallen, verwondingen,. . .

Informeren, zindelijk lakens ontvangen en verdelen vuil goed van de afdeling of de wezen met een zorgbehoefte ordenen

3de of 4de graad beroepssecundair onderricht ( bso3 of bso4 ), 3de graad technisch secundair onderricht ( tso3 )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/verzorging.html