Agritime
Image default
Onderwijs

Onderwijsmateriaal voor kinderen in de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs

In het basisonderwijs maken kinderen een hele hoop belangrijke ontwikkelingen mee. Ze leren vaardigheden zoals onder andere rekenen en lezen, en leren natuurlijk veel over de omgang met klasgenoten, wat ook heel belangrijk is. Als ouders en docenten willen we natuurlijk, dat zij op hun eigen tempo met het verwerven van al deze vaardigheden aan het werk kunnen gaan. Passend onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs is daarbij niet weg te denken. In het veelzijdige aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je fysiek en digitaal onderwijsmateriaal, overzichtelijk onderverdeeld in uiteenlopende vakgebieden.

Bij deze uitgeverij vind je voor ieder kind onderwijsmateriaal

De veelzijdige lesmaterialen van deze uitgeverij zijn verder ingedeeld in verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor je makkelijk de juiste boeken vindt. Er is uiteraard materiaal beschikbaar voor kinderen die aanvullende oefeningen kunnen gebruiken bij vakken waar ze moeite mee hebben, en voor leerlingen die de gewone oefeningen veelal te eenvoudig vinden en daarom uitdaging zoeken. Denk bijvoorbeeld aan bladen met oefeningen voor de basisvakken lezen, schrijven en rekenen, of voor een ander vak. Uiteraard biedt deze uitgeverij ook werkboeken voor alle andere vakken zoals aardrijkskunde, geschiedenis en Europese talen, aan. Het is mogelijk om een proefpakket met onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs te bestellen. Als je tevreden bent met de boeken in het pakket, houd je ze en betaal je de meegestuurde factuur. Wanneer de leermiddelen voor het basisonderwijs je toch niet helemaal tevredenstellen en je besluit om ze niet te houden, stuur je het pakket binnen acht dagen terug naar de uitgeverij. Het is ook mogelijk om een persoonlijk proefpakket, dat uit verschillende titels bestaat, te bestellen. Een persoonlijk pakket kan echter niet meer geretourneerd worden.

Stel je vragen aan de experts van deze educatieve uitgeverij

Wil je meer weten over het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Wellicht wil je een proefpakket bestellen, om uitgebreid te ontdekken of de leermiddelen wel aan jouw verwachtingen voldoen? Contacteer dit bedrijf direct via hun website om vragen te stellen of om een algemeen of persoonlijk proefpakket aan te vragen. Het team van deze educatieve uitgeverij staat met plezier voor je klaar.

https://www.kinheim.be/