Agritime
Image default
Winkelen

Met deze horloges voor kinderen leren ze zo klok kijken

Wist je dat kinderen heel dol zijn op horloges. Ook al kunnen ze zelf nog niet eens klok kijken. Ze vinden zo’n armbandje met een klokkie erop maar wát interessant. Misschien komt het omdat ze hun ouders er ook mee zien lopen. Of komt het gewoon door het feit dat kinderhorloges tegenwoordig wel heel erg leuk zijn…

Leuke kinderhorloges

Ja, ze zijn leuk. En echt veel leuker dan vroeger. En het maakt niet uit in welke prijsklasse je zoekt. Zelfs voor 5 euro heb je al een heel leuk kinderhorloge. Een prima start voor jonge kinderen die misschien ook nog niet zo zuinig op hun spulletjes zijn. Mochten ze hun horloge kwijtraken, dan is er geen man overboord.

Zoals ik al zei begint de prijs van een leuk kinderhorloge zo bij de 5 euro. Wat koop je daar tegenwoordig nog voor? Nouja, heel veel plezier koop je daar voor. Want kijk maar eens hoe blij je een kind kan maken met stoer meisjes of jongenshorloge. Die van 5 euro zijn natuurlijk wel van plastic. Maar dat mag de pret niet drukken. Ze hebben een leuke cartoon stijl dat kinderen echt aanspreekt.

Tijd leren lezen

Een kinderhorloge helpt jouw dochter of zoon ook met het leren klok kijken. Zodra ze een eigen watch om hun pols hebben hangen. Begint toch de interesse te komen van hoe dat dan allemaal werkt. Kinderen zullen vragen stellen en verrrassend snel leren hoe het klok kijken werkt. Als je kids wat groter zijn, kun je natuurlijk voor een wat luxere horloge gaan kijken. Misschien een waterdicht model of eentje die ook nog kan meten hoeveel stappen je die dag hebt gelopen? En dat kun je later als ze groter zijn eventueel nog verder uitbreiden naar een Rolex 😉 Bij kinderhorloge.eu (een Nederlandstalige webshop) kun je de goedkopere kinderhorloges horloges vinden. Prima om mee te starten!

https://www.kinderhorloge.eu/