Agritime
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak de juiste keuze met een gratis hoortest

Vreest u ervoor dat u gehoorschade heeft opgelopen? Dan is het belangrijk om hier op tijd bij te zijn. Wanneer dit snel opgespoord kan worden, dan is de impact van een mogelijke ingreep ook aanzienlijk groter. Op basis van een gratis hoortest kunt u bij Hoorcentrum Doudelet een beeld krijgen van de kwaliteit van uw gehoor. Een specialist neemt de test bij u af en probeert de verschillende aspecten van uw gehoor te belichten. Merkt de specialist op dat er problemen zijn bij het horen? Dan legt hij uit wat de achterliggende redenen hiervoor kunnen zijn en adviseert u over de opties.

Ontdek de toestand van uw gehoor volledig kosteloos

Of u nu twijfelt of gewoon nieuwsgierig bent, er is altijd een goede reden om regelmatig uw gehoor te laten testen. Waarom zou u dan nog twijfelen als u een hoortest volledig gratis kunt doen bij een specialist. Hoorcentrum Doudelet is continu bezig met de meest recente ontwikkelingen op vlak van technologie die het gehoor kan helpen. Zo kunnen zij zelfs een gehoorapparaat aanbieden waarmee u uw gehoor kunt trainen. Samen met u gaan ze op zoek naar de meest geschikte oplossing. Is een hoorapparaat aangewezen voor u? Dan kunt u deze uitermate voordelig aankopen bij hen, met zelfs 5 jaar garantie voor diefstal en verlies. Zo beschikken zij ook over gehoorapparaten die haast onzichtbaar zijn, zodat u geen zorgen hoeft te maken over ongemakkelijk grote toestellen.

Neem contact op met hen

Heeft u regelmatig last van oorsuizen? Dan is het eveneens verstandig om een gratis hoortest te laten uitvoeren bij Hoorcentrum Doudelet. Het kan zo zijn dat u tinnitus heeft, waarbij snel ingrijpen heel wat ergs kan voorkomen. De medewerkers zullen via deze test dan ook snel merken waar de gebreken precies liggen en zodoende de ideale oplossing op maat kunnen aanbieden. Twijfel daarom absoluut niet langer om een hoortest te laten uitvoeren.

https://www.doudelet.be/