Agritime
Image default
Particuliere dienstverlening

Zonder risico in vastgoed investeren met een gegarandeerd rendement

Bent u op zoek naar andere manieren om meer uit uw vermogen te verkrijgen? Vindt u aandelen te risicovol en zoekt u dus een investeringsmanier die bijvoorbeeld met vastgoed te maken heeft? Dan maakt Center Parcs Vastgoed het u wel heel makkelijk om te investeren. Bij deze vastgoedaanbieder vindt u vastgoed dat zijn waarde behoudt én waarbij u een goed rendement op uw geld krijgt – dat is gegarandeerd. Dit rendement kan zelfs voor 15 jaar vastgezet worden, zodat u zeker bent van inkomsten uit uw vermogen.  

Enkel voordelen wanneer u kiest voor vastgoed van Center Parcs Vastgoed

Er zijn verschillende redenen waarom investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed aan te raden is. De drie hoofdredenen zijn als volgt:

  • U heeft gegarandeerd een vaste huuropbrengst. Bij Center Parcs Vastgoed ontvangt u als eigenaar namelijk gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur van het vastgoed op het park.
  • Daarnaast maakt u een duurzame investering. Center Parcs gaat namelijk verstandig om met energie. Door een laag stroomverbruik te faciliteren verminderen de financiële lasten voor u als u ervoor kiest om te investeren in vastgoed van deze aanbieder.
  • Center Parcs is een merk dat vrijwel iedereen kent, maar onder Groupe Pierre & Vacances – Center Parcs valt nog veel meer. De duurzame, toeristische parken zijn overal gekend waardoor u vrijwel gegarandeerd bent van continue verhuur van uw huisje.

Vraag het portfolio aan en maak en afspraak!

Wilt u weten welke vakantiewoningen er momenteel te koop staan op de vakantieparken van Center Parcs? Dan is het mogelijk om een portfolio aan te vragen waarin de verschillende soorten vastgoed vermeld staan waarin u kunt investeren. Dit is niet alleen in de parken in België, maar bijvoorbeeld ook in Nederland en elders in Europa. Plan een afspraak in om advies te krijgen over de investeringsmogelijkheden met uw vermogen!

https://www.centerparcs-vastgoed.be/