Agritime
Image default
Banen en opleidingen

Leer beter communiceren door de NLP Practitioner opleiding

Heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van communicatie? Dan biedt de NLP Practitioner opleiding uitkomst. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmaren en gaat over de werking van het brein. Het doel van de NLP Practitioner opleiding is om meer inzicht te krijgen in gedachtenpatronen. Wanneer je meer inzicht hebt in hoe jij, of iemand anders, denkt, krijg je ook meer inzicht in het gedrag en de communicatie. Door je te verdiepen in de werking van het brein, leer je dus om gedrag en communicatie op een positieve manier te veranderen. Of dit nu gaat om jouw gedrag en communicatie of dat van iemand anders; je leert het tijdens de NLP Practitioner opleiding. Deze opleiding volg je bij RaVisie. Dit is een opleidingsinstituut in Woudenberg waarbij lesgeven in kleine groepen centraal staat.

Hoe verloopt de NLP Practitioner opleiding?

Je volgt de opleiding op de eigen opleidingslocatie van RaVisie. Dagelijks worden er een aantal onderwerpen behandeld. Allereerst krijg je uitleg over de onderwerpen. Vervolgens krijg je een demo te zien en daarna staat oefenen centraal. Het voordeel van een opleiding bij RaVisie is dat er veel praktijk aan bod komt. Je luistert dus niet urenlang naar een theoretisch verhaal, maar krijgt al vrij snel de kans om te oefenen samen met andere deelnemers. Door de theorie direct toe te passen, krijg je alles wat je leert sneller onder de knie. Uiteraard ontvang je een werkboek waarin alle lesstof en technieken uitgelegd staan. Zo is het mogelijk om je thuis nog eens te verdiepen in bepaalde onderwerpen en krijg je de kans om vragen te stellen hierover.

 

Praktische informatie over de opleiding

De NLP opleiding vindt dagelijks plaats van 10.00 uur tot 18.00 uur. De lunch is inbegrepen. Het is mogelijk om in de buurt te overnachten. Sommige deelnemers blijven na de training nog even om elkaar beter te leren kennen en iets te drinken. Voorbereiding voor de NLP Practitioner opleiding is niet nodig, maar mag wel. Zo kan je bijvoorbeeld de NLP woordenlijst doornemer of artikelen lezen en video’s kijken over NLP. Heb je vragen over deze opleiding? Twijfel dan niet om contact op te nemen met RaVisie. 

https://ravisie.nl/