Agritime
Image default
Bedrijven

Laat een zoutkist leveren door deze winterdienst in Oost-Vlaanderen

De wintermaanden in België kunnen geregeld voor extreme gladheid en hevige sneeuwval zorgen. Dat zorgt voor vervelende, maar ook gevaarlijke toestanden op de weg en op privéterreinen. Daarom is het verstandig om zout te laten strooien door een gespecialiseerde winterdienst in Oost-Vlaanderen. Schakel hiervoor Winter Services in, die u maar al te graag van strooizout voorzien in Oost-Vlaanderen en de rest van België. Daarnaast kunnen ze voor u ook sneeuw ruimen, op openbare of privé-wegen, voetpaden, parkings en bedrijfsterreinen. Wilt u niet telkens de winterdienst laten komen als het glad is of heeft gesneeuwd? Laat dan een zoutkist leveren zodat u zelf kunt strooien op uw domein.

Reken op deze diensten

Deze firma zorgt er al jaren voor dat wegen en bedrijven niet ondergesneeuwd worden. Dankzij hun winterdienst en het verdelen van strooizout, kunnen er vele ongelukken vermeden worden in Oost-Vlaanderen en omgeving. U kunt 24/7 op hen rekenen tussen 1 november en 31 maart. Ze houden zelf het weerbericht in de gaten om preventief te kunnen strooien, maar u kunt hen ook op aanvraag laten langskomen. Dat kan zowel bij u thuis, om een straat te bestrooien, of op uw werk om bijvoorbeeld te parking of uw bedrijfsterrein veilig te maken. Op die manier houdt u uzelf, uw omgeving en uw personeel veilig, ook tijdens de slechte weersomstandigheden in de winter. Naast de strooidienst inschakelen, kunt u ook een kist strooizout laten leveren door de winterdienst in Oost-Vlaanderen. Op die manier hebt u altijd een eigen voorraad bij de hand en kunt u zelf preventief strooien, zonder altijd Winter Services in te schakelen. Deze firma beschikt namelijk over een enorme zoutvoorraad, opgeslagen in heel Vlaanderen, dus u kunt op eender welke locatie een zoutkist laten leveren.

Kies voor de beste service

Deze winterdienst is telkens in staat om snel en doeltreffend te reageren bij winterweer en gladheid, door zelf het weerbericht in de gaten te houden en snel langs te komen bij oproepen. Op die manier zorgen zij voor de nodige veiligheid in de winter. Neem contact met hen op als u een zoutkist wilt laten leveren of meer informatie wenst.

https://www.winterservices.be/strooizout-oost-vlaanderen/