Agritime
Image default
Aanbiedingen

Laat een reiniging uitvoeren voor de afzuigsystemen van uw horeca

Voor een grondige reiniging van de afzuigsystemen in uw horeca is het verstandig om een expert in te schakelen. Het is namelijk erg belangrijk dat deze systemen schoon blijven en in België is dit zelfs wettelijk verplicht. Daarnaast zorgt een reiniging er ook voor dat een systeem optimaal blijft functioneren en dus voor langere tijd meegaat. Valor Services is een specialist in het reinigen en onderhouden van diverse systemen, zoals afzuiginstallaties, maar ook een luchtbehandelingssysteem. Wilt u dat de afzuigsystemen in uw horeca schoon blijven en uw afzuiging voldoet aan de wettelijke normen? Schakel dan dit bedrijf in! Zij nemen uw werk uit handen, zodat u zelf kunt focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Veiligheid en hygiëne staan centraal

Bij een reiniging van de afzuigsystemen of het luchtbehandelingssysteem in uw horeca gaat deze specialist grondig te werk. Zo maken ze de dampkappen, kanalen en motorbehuizingen van het afzuigsysteem stof- en vetvrij waardoor dit niet ophoopt. Hierdoor kan een onaangename geur en kans op brand voorkomen worden. Na de reiniging ontvangt u een attest die u kunt voorleggen aan uw brandverzekering om zo aan uw jaarlijkse verplichting te voldoen. Naast dat u de regels naleeft, zorgt een reiniging er natuurlijk ook voor dat u veel hygiënischer te werk kunt gaan. Ook het regelmatig laten onderhouden van uw luchtbehandelingssysteem is erg belangrijk. Dit systeem zorgt namelijk voor frisse lucht en houdt uzelf en uw medewerkers gezond. Daarnaast kunnen er ook in dit systeem stof- en vetresten ophopen waardoor de kans op brand toeneemt. Is het systeem aan vervanging toe? Ook hiervoor kunt u bij Valor Services terecht.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u uw bedrijf gezond en schoon houden? Kies dan voor een reiniging van de afzuigsystemen en het luchtbehandelingssysteem in uw horeca. Wanneer u deze dienst laat uitvoeren door Valor Services bent u ervan verzekerd dat ze grondig te werk gaan en maatwerk leveren. Voordat ze aan het werk gaan, worden eerst uw wensen besproken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met deze specialist. Zij helpen u graag verder!