Agritime
Image default
Dienstverlening

Koop een prachtige urne uit keramiek

Een geliefde verliezen is een zware gebeurtenis. Je wilt het leven van de geliefde daarom op een mooie en serene manier afsluiten. Een urne uit keramiek kan hierbij helpen. Kunstenboetiek is een onderneming die zich bezighoudt met het ontwerpen van allerlei urnes. Hiervoor gebruikt Veerle, de eigenares van de zaak, inspiratie uit de natuur om een mooi eerbetoon te creëren voor de overledene.

Houd altijd een deeltje van uw geliefde bij jou

Wil je graag een urne uit keramiek in jouw woonkamer plaatsen om zo altijd jouw geliefde bij jou te houden? Dit kan helpen bij het verwerken van het verdriet, maar zorgt er eveneens voor dat de overledene deel blijft uitmaken van jouw leven. Voor velen werkt dit als een soort drijfveer in het leven. Wanneer je het even moeilijk heeft, kan je altijd kracht halen uit de herinneringen met jouw geliefde. Het is bovendien ook gewoon een mooi eerbetoon aan het leven dat de overledene heeft meegemaakt. Het ontwerp van de urne uit keramiek kan je daarom ook volledig zelf kiezen. Was de overledene een fervente sporter? Had hij of zij een interesse in een originele hobby? Je kan het allemaal laten terugkomen in het ontwerp van de urne. Door bij Kunstenboetiek een urne te bestellen, krijg je een echt kunstwerk waarin een deel van de assen in passen. De rest van de assen kan je uitstrooien of op een mooie plaats geven op de begraafplaats.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor de urne

Heb je toch liever een urne die uit keramiek gevormd is, waar alle assen in opgeborgen kunnen worden? Dan neem je het best contact op met de eigenares van Kunstenboetiek. Samen met jou gaat ze graag op zoek naar een gepaste oplossing voor de urne. Je kan haar altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen om jouw vragen of wensen door te geven.