Agritime
Image default
Dienstverlening

Een grondige luchtdichtheidstest in uw woning

Wilt u een luchtdichtheidstest laten uitvoeren door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dan staat Thermodetect uit Beervelde voor u klaar. Dit bedrijf is dagelijks bezig met luchtdichtheidsmetingen en voert deze keer op keer met dezelfde precisie uit. U bent natuurlijk graag op de hoogte of uw pand volledig luchtdicht is. Zo niet, kunt u er namelijk zo snel mogelijk iets aan doen. Wilt u meer weten over de dienstverlening die deze specialist aanbiedt? Aarzel dan niet en lees dit artikel dan snel verder. Dit bedrijf is hoe dan ook de beste keuze als u deze test wilt laten uitvoeren.

Een luchtdichtheidstest laten uitvoeren in verschillende soorten gebouwen

U kunt door dit bedrijf een luchtdichtheidstest laten uitvoeren in onder andere:

  • Bestaande woningen
  • Nieuwbouwwoningen
  • Appartemensblokken
  • Bedrijfspanden
  • Constructiedelen
  • Koel- en diepvriescellen

Luchtdichtheidstesten hebben voor deze experts geen geheimen. Zij bereiden het pand voor, voeren de luchtdichtheidstest uit en bezorgen u achteraf de rapportage, inclusief de conformiteitsverklaring. Zowel particulieren als professionals en bedrijven kunnen een beroep doen op deze expert. Bovendien geniet u bij dit bedrijf steeds van een transparante en scherpe prijszetting, zodat u op voorhand exact weet hoeveel de meting u gaat kosten. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan en kunt u incalculeren hoeveel geld u opzij moet zetten om eventuele aanpassingen te doen aan uw woning.

Neem contact op met deze specialisten en maak een afspraak voor een test

Bent u benieuwd naar wat het resultaat zal zijn van een luchtdichtheidstest in uw woning? Neem dan vandaag nog contact op met de ervaren medewerkers van het bedrijf Thermodetect en plan een afspraak in voor een luchtdichtheidstest. Zij komen dan snel langs om de test op een efficiënte manier uit te voeren en gebruiken hiervoor de modernste apparatuur en nieuwste technieken. De contactgegevens zijn eenvoudig terug te vinden op de website, u kunt er niet naast kijken. Wacht niet te lang en neem snel contact met hen op!