Agritime
Image default
Huishoudelijk

Houten lamellen: Laten meten en monteren of zelf doen?

Houten lamellen: Laten meten en monteren of zelf doen?

Ben je aan het kijken naar houten lamellen op maat? Dan moet je ervoor zorgen dat je goed weet waar je aan begint. Je dient er namelijk voor te zorgen dat alle afmetingen nauwkeurig zijn, zodat je op een later moment geen problemen krijgt met de montage. Daarbij moet je ook een keuze maken: ga je de ramen in jouw woning zelf opmeten en de raamdecoratie zelf monteren of besteed je liever alles uit aan een professional? Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen waar je naar kunt kijken. 

 

Houten lamellen op maat laten maken is een nauwkeurige klus 

Houten lamellen op maat laten maken geeft jou de gelegenheid om voor ieder raam een passende oplossing te hebben, waarbij er geen kieren ontstaan. Het opmeten van de ramen en kozijnen is daarbij wel van belang, omdat je ervoor moet zorgen dat de lamellen tot de millimeter precies passen. Je kunt hier in eerste instantie zelf mee aan de slag gaan. In dit geval moet je het meetlint goed houden en eventueel een stappenplan bekijken. Schrijf alle afmetingen van de ramen dan nauwkeurig op, zodat je ze door kunt geven aan de professional. 

 

De raambekleding laten opmeten door een professional 

De raambekleding kun je ook door een professional op laten meten. De professionals hebben alle kennis over het opmeten van de ramen voor een bepaald soort raambekleding, waardoor het efficiënter verloopt en ook sneller geregeld is. Daarbij kun je ervan uitgaan dat het nauwkeurig gebeurt. De maten die de professional opschrijft, kloppen en kunnen gelijk doorgegeven worden om de houten lamellen te laten maken in de stijl en kleur die jij wenst te hebben. Je hebt er zelf hierdoor geen omkijken meer naar en kunt wachten tot alles aan huis geleverd is. 

 

Laten monteren door Inhuisplaza.be

Zodra de houten lamellen opgemeten zijn en op maat gemaakt geleverd worden, sta je voor de keuze om deze zelf te monteren of de werkzaamheden uit te laten voeren door een professional als Inhuisplaza.be. Zelf monteren geeft jou de gelegenheid om het op een tijdstip te doen dat het jou het beste uitkomt. Echter kun je er met behulp van een professional voor zorgen dat het nauwkeuriger verloopt en je ook zeker weet dat alles naar behoren werkt. Inhuisplaza.be heeft professionals die binnen een korte tijd de beste resultaten kunnen leveren op het gebied van montage. 

 

https://inhuisplaza.nl/