Agritime
Image default
Huishoudelijk

Een grasmaaier die voor u werkt

Voor dé robotgrasmaaier van het moment, de Robomow RK1000, moet u bij Alrobo zijn. Met hun ervaring en expertise zijn zij dé leveranciers voor al uw robotgrasmaaiernoden! Met veel precisie zorgt deze robotmaaier voor een prachtige gazon van elke eigenaar. De specialisten van Alrobo zorgen voor een zorgeloze installatie. De robot van Robomow zorgt voor een zorgeloze maaibeurt. U hoeft daar zelf bijzonder weinig voor te doen: dat is wat een robotgrasmaaier zo geweldig maakt!

Deze geweldige robotgrasmaaier maakt uw leven gemakkelijker

Uw gazon zal er nog nooit zo goed hebben bijgelegen. Dat is waar de Robomow RK1000 voor zorgt: een vlekkeloze gazon, het hele jaar door en élke dag van de week. Deze grasrobot maait precies en exact en doet dat regelmatig. Doordat de gemalen grassprieten verder verfijnd worden en de robot ze dan terug uitstrooit, wordt de gazon ook nog eens bemest. Zo zal uw tuin er altijd goed uitzien. Verder is de robot ook goed uitgerust: met een kleurenscherm en gsmmodule, die ook voor de veiligheid zorgt. Wat er ook voor de veiligheid zorgt is het ingebouwde alarm en de diefstalcode. Zo weet u zeker dat uw robotmaaier nooit gestolen kan worden. Dit is ongetwijfeld een staaltje vakmanschap in robotontwerp!

De leverancier die wij aanraden

Uw gazon laten maaien, dat is niet meer de toekomst: het is het heden. En deze Robomow RK1000 is hét toppunt van de robotmaaiers. Alrobo is een topleverancier die u graag verder helpt met het maken van de juiste keuze en de installatie van uw toestel. U kan ook bij hen aankloppen als u een de robot eens in actie wilt zien alvorens tot een aankoop over te gaan. Ook voor vragen staan ze natuurlijk klaar voor u. U bent altijd welkom bij dé beste leverancier van robotmaaiers in Vlaanderen: Alrobo!

https://www.alrobo.be/