Agritime
Image default
Huishoudelijk

Een schoon en ecologisch huishouden met Klok

Ook tijdens corona een frisse was met Klok

Heerlijk fris de kleding wassen met een super schoon eindresultaat, dat wil toch iedereen? Maar wat als dit kan terwijl je ook nog eens denkt aan het milieu? Het kan met de neutrale wasmiddelen van Klok! Want waar de traditionele wasmerken zoals Ariel wasmiddel, Robijn wasmiddel, Persil, Witte Reus en Oma heel veel toevoegingen hebben in de vorm van parfum en parabenen om een extra lekkere geur te bieden, doet Klok het juist helemaal anders. Dankzij een unieke formule bieden we dezelfde hoge frisheid en schone was resultaat als de bekende merken, maar dan ZONDER toevoegingen van parfum en andere extra chemicaliën. Omdat deze extra chemicaliën het water vervuilen is wassen met Klok dus veel beter voor het milieu. Geniet van de krachtige neutrale wasmiddel van Klok en bestel online in onze eigen webshop.

 

Vele soorten wasproducten | Van wastabs tot aan neutrale wasmiddel

Tegenwoordig kun je van alles vinden in de supermarkt en op het internet. Van vloeibaar wasmiddelen tot waspoeders, wastabs en ecologische neutral wasmiddelen. Je hebt tegenwoordig naast de A-merken, ook huismerken van supermarkten zelf. Bij Klok waren we altijd voorloper op het gebied van ecologisch en duurzaam schoonmaken. Onze wasmiddelen, zowel poeder als vloeibaar, voldoen aan de hoogste keurmerken en zijn meerdere malen door het Consumentenbond getest op het wasresultaat en iedere keer slaagt Klok wederom om als één van de beste uit de test te komen voor ecologische wasmiddelen.

Bij Klok produceren we bewust ook nog onze eigen waspoeder voor wit en gekleurde was. Waspoeder kan namelijk vlekken toch iets effectiever bestrijden en vooral bij witte kleding zal dat een schoner resultaat geven. Tip: doe Klok waspoeder direct in de trommel in plaats van in het bakje. Het lost dan beter op en er blijft minder residu achter.

Wasmiddel voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid of wil je gewoon zo neutraal mogelijk jezelf en je huishouden schoonhouden? Klok is dan de juiste keuze. Doordat onze producten geen parfum en kleurstoffen bevatten én voldoen aan het Asthma Allergy Nordic Label weet je zeker dat het product niet zal zorgen voor een allergische reactie. Alle producten van Klok zijn onafhankelijk dermatologisch getest en voldoen zodoende aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Koop waspoeder XXL met extra voordeel

Profiteer van extra voordeel bij het wassen en bestel de Klok XXL waspoeder wit of kleur in handige familieverpakking en bespaar op je uitgaven. Onze grote verpakking is geschikt voor ca. 74 wasbeurten en dat scheelt dus een hoop.

Veilig wasmiddelen kopen tijdens Corina

Veilig wasmiddelen kopen via de webshop is een handige uitkomst tijdens Corona. Online afrekenen kan namelijk veilig via iDeal of Creditcard en zelfs Apple Pay. Belgische klanten kunnen afrekenen via Bancontact en KBC. Levering geschiedt doorgaans binnen 2 á 3 werkdagen en je ontvangt een track & trace code om je bestelling te achterhalen.

https://www.klok-eco.nl