Agritime
Image default
Mode en Kleding

Het kiezen van een rugzak

Rugzakken zijn alomtegenwoordig geworden voor dagelijks gebruik. En het is geen wonder: als je laptops, tablets, telefoons, waterflessen en alle andere spullen die je nodig hebt als je naar kantoor, café of het lokale park gaat, is een rugzak de beste manier om alles in mee te nemen.

Het kiezen van de beste rugzak voor je behoeften kan echter een beetje verwarrend zijn. Er zijn zoveel verschillende merken en er zijn zoveel verschillende factoren waarmee je rekening moet houden, zoals het uiterlijk, het nut, het comfort en de prijs. Wat en hoeveel draag je? Heb je extra bescherming nodig tegen regen of een ongelukje? Wil je een aparte plek voor elk van je apparaten, of heb je een hekel aan het doorzoeken van tientallen aparte zakken voor je EarPods?

Comfort zou nummer één op je lijstje moeten staan. Zelfs als je normaal gesproken geen zware last draagt, kan er een moment komen waarop je dat pakje echt moet laden en je niet wilt dat je rug tegen het einde van de dag tegen je schreeuwt.

Zorg ervoor dat de rugzak het gewicht van je spullen gelijkmatig verdeelt. De meeste sites die aanbevelingen doen voor het dragen van rugzakken suggereren dat ze hoog op je rug gedragen moeten worden met de onderkant van de rugzak op of boven je middel. Als je denkt dat je regelmatig veel gewicht gaat dragen, kan een borst-, taille- of heupriem een groot verschil maken in het verlichten van de stress op je rug.

Kijk eens naar een Cowboysbag rugzak als je op zoek bent naar een rugzak die zowel comfortabel is en er ook nog een prachtig en stijlvol uitziet door het hoge kwaliteit volnerf leder.