Agritime
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom u moet kiezen voor een ballonvaart in Oost-Vlaanderen

Een ballonvaart doorheen Oost-Vlaanderen is een onvergetelijke ervaring. Nog beter is het als u dit ’s ochtends vroeg kunt doen. U geniet met volle teugen van het ochtendgloren en ziet België in een heel ander licht. Natuurlijk zijn er ook andere opties dan een ochtend ballonvaart. Er kan de hele dag door worden gevlogen. Kies voor luchtballonspecialist Madou. Geniet van de allerbeste service en dat voor een zeer scherpe prijs. Niets is zo gezellig als een ochtend ballonvaart. Kies zelf het gezelschap waarmee u uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen, of natuurlijk elders in het land, beleeft. U kunt met tot wel 120 man bij hen terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij deze geweldige firma terecht voor een ballonvaart.

De voordelen van een ballonvaart

Bent u een speciale gelegenheid aan het plannen? Ook dan is een ballonvaart een goed idee. Het is namelijk een unieke ervaring die u en uw gezelschap niet snel zullen vergeten. Kies voor de extra service van het VIP-pakket en maak de ervaring extra bijzonder. De speciale ballonmanden met instapdeur zijn trouwens ook voor mindervaliden geschikt. Iedereen kan dus van een ballonvaart in Oost-Vlaanderen genieten. U bepaalt helemaal zelf waar u wilt vliegen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld langs de kust of elders te vliegen. Met een ochtend ballonvaart kunt u de zonsopgang waarnemen op een plaats naar keuze. Het is bovendien ook mogelijk om met grote groep te boeken; u geniet dan van groepskorting.

Kies voor de allerbeste luchtballonnen van het land

Madou beschikt over een vloot van ruim 10 bijzonder fraaie warmeluchtballonnen. Hiermee kunnen grote gezelschappen gemakkelijk samen op luchtballonvaart gaan. Uw ochtend ballonvaart door Oost-Vlaanderen wordt gegarandeerd een succes! Ballonvaren is een ideaal (relatie)geschenk voor oud en jong. Het is bijvoorbeeld het ideale romantische geschenk voor een geliefde op een dag als Valentijn of een jubileum. Kies voor deze specialisten en reken op professionele begeleiding van a tot z!