Agritime
Image default
Dieren

Antislipmat voor dieren

Heel veel Nederlanders en Belgen zijn dol op dieren. Wij hebben met z’n allen dan ook heel veel huisdieren. De meest favoriete huisdieren zijn honden en katten. Misschien heb je zelf ook wel een hond of kat?

Wij verkopen antislipmatten voor je huisdier

Ja, wij verkopen antislipmatten voor je huisdier. Nu vraag je je misschien af wanneer je een antislipmat voor je huisdier moet kopen. Nou laten we voorop stellen dat ten eerste helemaal niets moet. Maar een antislipmat kan handig zijn als de vloeren thuis nogal glad zijn. Bijvoorbeeld als je gladde tegels in huis hebt of een gladde houten vloer. Een huisdier dat niks aan de pootjes mankeert kan ook over gladde vloeren lopen. Maar als je hond of kat wat ouder wordt en problemen heeft met lopen, dan is het wel fijn als de pootjes wat meer grip krijgen. Die grip creeer je met een antislipmat. In ons assortiment vind je diverse antislipmatten. Maar voor huisdieren is de foammat wellicht het fijnste. Dit zijn vrij zachte matten en je kunt ze bij Antislipmatkopen.nl zo lang bestellen als je zelf wilt. Het maximum formaat van een rol is 15 meter. Het voordeel van zo’n mat is dat je dier niet in spagaat raakt op je gladde vloer en dat de gewrichten van je oudere huisdier niet beschadigen.

Er zijn ook nog andere antislipmatten. Die zijn gemaakt van rubber en deze zijn gemaakt om onder een vloerkleed te leggen zodat je vloerkleed niet kan verschuiven. Ook dit kan handig zijn als je huisdieren hebt.

Daarnaast zijn er ook antislipsokken verkrijgbaar voor huisdieren. Als je dit aanschaft voor je hond, dan hoef je natuurlijk ook niet met antislipmatten in de weer te gaan. Maar niet elk dier vind het prettig om iets om de pootjes te dragen. Sommige honden blijven er net zolang aan bijten totdat ze de sokjes uit hebben. Dus als jouw hond dat doet, dan werken de antislipsokken niet. In dat geval werkt een antislip schuimmat wellicht wel. Kijk maar eens op de website om een idee te krijgen.

https://www.antislipmatkopen.nl/