Agritime
Image default
Dieren

Adopteer deze 4 hondenrassen uit een hondenkennel in België

Wilt u een rashond adopteren uit een hondenkennel in België? Bij familiekennel Meerhof in Meer-Hoogstraten kunt u terecht voor rashonden in de provincie Antwerpen. De familie Van der Velden fokt labradors, rottweilers, golden retrievers en Berner Sennenhonden. Maak uw gezin compleet met een trouwe viervoeter van familiekennel Meerhof. 

Labradors

De labrador is een van de populairste hondenrassen ter wereld. Deze honden zijn vriendelijk en speels en kunnen zelf getraind worden als hulphond. Ze hebben een korte, dikke vacht die hen beschermt tegen koud water en er zijn verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin en geel. Een labrador is een ideale familiehond.

Rottweilers

Een rottweiler is groot, sterk en heeft een imposant uiterlijk. Ze zijn trouw aan hun baasje en hebben een beschermend karakter. De honden zijn intelligent en ontwikkelen in een lager tempo, waardoor ze makkelijker te trainen zijn dan andere hondensoorten. Rottweilers hebben een korte, zwarte vacht met bruine aftekeningen. Er is enige ervaring vereist om deze energieke waakhond op te voeden. Bij hondenkennel Meerhof in Meer-Hoogstraten in België vertellen ze u er graag meer over.

Golden retrievers

Een golden retriever is een vriendelijke en loyale hond die bekend staat om zijn enthousiasme. Ze worden vaak getraind als hulphonden of gezelschapshonden, maar zijn ook een ideale familiehond. Deze jachthond is rustig, geduldig en heeft een aanhankelijk karakter. Een golden retriever heeft een lange, golvende vacht in een goudtint en dient regelmatig geborsteld te worden.

Berner Sennenhonden

Een Berner Sennenhond is een grote, sterke hond met een pluizige vacht. Dit is een ideale familiehond door het zachtmoedige karakter. Ze beschermen hun baasjes en kunnen goed overweg met kinderen. Ook Berner Sennenhonden worden vaak getraind als reddingshonden of hulphonden. Ze hebben een driekleurige vacht: bruin, zwart en wit.

Maak een afspraak om een pup te adopteren

Als u een pup uit een hondenkennel in België wilt adopteren, kunt u terecht bij familiekennel Meerhof. Pups kunnen vanaf vier weken na de geboorte gereserveerd worden en mogen na acht weken mee naar huis. Bezoek hun website vandaag nog en haal weldra een leuke viervoeter in huis.

https://www.meerhof.be/onze-rassen/golden-retriever/