Agritime
Image default
Aanbiedingen

Administratief

Administratief serveerster het engineeringbureau tuc rail is een dochteronderneming van infrabel die specialistisch is in spoorinfrastructuur en –technologie. Al 20 jaar is tuc rail gezichtsbepalend en baanbrekend in technische expertise, flexibiliteit en creatieve oplossingen van studie over projectmanagement tot werfsupervisie. Onze projecten zijn vaak van zeer volwassene grootte en gaan van de aanleg van het netwerk voor hogesnelheidstreinen in belgië over de diaboloverbinding tot het gewestelijk expresnet, de dichtheid van de seinposten op het belgische spoornet of de liefkenshoekspoorverbinding. Maar daarnaast heeft tuc rail ook nog een heel veel andere projecten in beheer. Meer op www. Tucrail. Be en jobs. Tucrail. Be functieomschrijving wat ga je doen?

Als werfsecretaris / werfsecretaresse doe je de administratieve vat van het projectteam en ben je aansprakelijk voor het werfsecretariaat.

Dit betekent dat je:

De cosmetica van brieven verzorgt ( taal, cosmetica ). Een goed geestelijk documentenbeheer garandeert ( server en klassement ). Gehouden bent voor de verwerking van rapporten op het landstreek van taal en lay-out. Voor de opvolging en het toezicht van de post met betrekking tot de werven zorgt ( in een database importeren, tikken en klasseren ). Ordners omtrent veiligheid klasseert en beheert. Voor de aanwezigheidsregistratie ( wto ) van het werfpersoneel zorgt en afwezigheden opvolgt met hr. Gehouden bent voor het ontvangst van de werf. Inkomende telefoons behandelt. Voor de goede werken van de werf zorgt ( aanvullen economaat, koffie, andere benodigdheden ) gehouden bent voor de bestelling van de werkkledij. Profiel gewenste profiel van de kandidaat : je bent graduaat in secretariaat of in een administratieve richting. Je hebt bij voorliefde ervaring als werfsecretaris / werfsecretaresse. Je voelt je thuis op een werf en in een zeer technische werkomgeving. Je werkt zeer kloppend en gaat sterk georganiseerd te werk. Je bent proactief en neemt aanzet wanneer nodig. Je kunt zowel onafhankelijk werken als in team. Je werkt vlot met ms office ( word, excel, … ). Je spreekt en schrijft zeer goed nederlands ( kennen van het taal is mooi meegenomen ). Aanbod een unieke job in een open en communicatieve omtrek waar autonomie gestimuleerd wordt. Coxf6pereren aan belangrijke projecten die meebetalen aan een duurzame mobiliteit voor de gemeenschap.

Buigzaamheid met nadruk op een goede balans tussen werk en privé, een contract van onbepaalde duur, een uitnodigend verdienste, toeslag, groeps-en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, voordelige tarieven voor verplaatsingen met de locomotief, carrièreplan met technische en niet-technische opleidingen, 20 verlofdagen en 13 compensatiedagen ( bij voltijds uurrooster ), etc.

vacatures

https://www.vindazo.be/job/all/administratief.html