Agritime
Image default
Woningen

Wonen in een rusthuis in Geel: comfortabel en veilig

De stap zetten om te wonen in een rusthuis kan voor sommige senioren lastig zijn. Gelukkig biedt dit modern rusthuis in Geel een warmte thuis voor senioren en zorgt het voor een comfortabel en veilig verblijf. Het woonzorgcentrum maakt deel uit van de Klein Veldekens groep. Deze staat bekend om haar persoonlijke aanpak en zorg op maat. Het woonzorgcentrum heeft plaats voor 95 bewoners en het professioneel en toegewijd team staat dag en nacht klaar voor deze bewoners.

Persoonlijke aanpak en zorg op maat

Klein Veldekens is een organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in de zorgsector. Hun doel is om senioren een warme thuis te bieden en daar slagen ze ook in. De groep streeft ernaar om een persoonlijke aanpak te kunnen aanbieden en zorg op maat voor elke senior. De wensen en behoeften van de bewoners staan altijd centraal. Daarnaast hecht de groep ook zeer veel belang aan een goede samenwerking met de families van de bewoners en met de andere zorgverleners. Teamwork dragen ze dus hoog in het vaandel. Het woonzorgcentrum biedt senioren een comfortabel verblijf met alle nodige faciliteiten.

Woonzorgcentrum in Geel: Kwalitatieve zorg en ondersteuning

Rusthuis Klein Veldekens in Geel staat bekend om haar kwalitatieve zorg en ondersteuning die ze biedt aan de senioren. In het woonzorgcentrum hebben ze een breed scala aan activiteiten en zijn alle nodige faciliteiten aanwezig. Je vindt er onder andere een kapsalon, een cafetaria en verschillende recreatieruimtes. Het gepassioneerde en professionele team staat dag en nacht klaar om de bewoners te verzorgen en ondersteunen. Dit woonzorgcentrum is een voorbeeld van hoe professionele zorg en persoonlijke aanpak hand in hand kunnen gaan. Het rusthuis in Geel zorgt voor een warme thuis voor haar bewoners en een veilig verblijf. De Klein Veldekens groep staat garant voor zorg op maat van al haar bewoners, waarbij de wensen en noden van de bewoner in kwestie altijd centraal staan. Woonzorgcentrum Geel zorgt ervoor dat senioren in een warme, maar professionele omgeving kunnen genieten van hun oude dag. Lees er alles over op www.kleinveldekens.info.