Agritime
Image default
Kunst en Kitsch

Wilt u graag prachtige kunst lenen?

Kan het interieur van uw te verkopen pand wel iets extra gebruiken? Of bent u op zoek naar een voordelige manier om uw bedrijf smaakvol aan te kleden? Dan is kunst lenen bij de professionals van Art Forum zeker een goed idee. Zij hebben een prachtige collectie aan kunstwerken beschikbaar dat u eenvoudig kunt uitlenen. Bent u nieuwsgierig naar hoe het concept precies in zijn werk gaat? Of wilt u de voordelen van kunst lenen zelf ervaren? Lees dan snel hieronder verder.

De pluspunten van kunstwerken uitlenen

Exclusieve kunstwerken lenen, dat brengt tal van voordelen met zich mee. Eerst en vooral is het mogelijk om het interieur van uw pand of bedrijf helemaal in te richten naar uw persoonlijke smaak. U heeft de keuze om na een bepaalde tijdsperiode andere werken te huren en te laten plaatsen. Zo geniet u toch van het esthetische aspect van kunst, zonder monotonie of een hoog prijskaartje. Al vanaf 25 euro per maand geniet u van hoogwaardige kunst aan de muur. Bovendien is kunst huren bij Art Forum volledig fiscaal aftrekbaar. Neem een kijkje in het aanbod van het bedrijf, wie weet staat uw volgende schilderij, foto of sculptuur wel te wachten op u.

Maak gebruik van een flexibele formule

Niet enkel bedrijven, ook particulieren hebben de weg gevonden naar de succesformule van kunst lenen. Twijfel niet langer en maak gebruik van de full service en flexibele formule op maat van elke klant. Bekijk de website van het bedrijf om alvast te genieten van een eerste indruk. Heeft u vragen voor deze professionals in het vak? Of wilt u meteen uw onderneming of pand smaakvol transformeren? Neem dan meteen contact op met Art Forum. Vul simpelweg het online contactformulier in, stuur een e-mail of neem even telefonisch contact op met het gespecialiseerd bedrijf met een passie voor kunst.