Agritime
Image default
Aanbiedingen

Waar kan je extra’s voor spellen kopen?

Waar kan je extra’s voor spellen kopen?

Je kent het misschien wel: je speelt een spelletje, en ziet iets ontzettend moois dat je wilt hebben om er zo cool mogelijk uit te zien in het spel. Echter, wanneer je op aankopen drukt, kan je het niet betalen omdat je niet genoeg geld hebt! Hiervoor is een makkelijke oplossing: aankopen doen in de app zelf voor extra geld waarmee je wél die leuke dingen kan betalen. Je betaalt dan bijvoorbeeld voor op je PS Network, waar je met een Playstation Network Card allerlei spelletjes op je Playstation kan kopen. Echter is dit ook een geweldig verjaardagscadeau voor iemand die heel erg van gamen houdt, want je geeft diegene iets waar die sowieso weg van is!

Voorbeelden van deze spellen

Een voorbeeld van zo’n spel waarin je online aankopen kan doen is Battlenet. Battlenet is een site waarop meerdere spellen van Blizzard Entertainment staan. Hierop kan je een account maken en verschillende soorten spellen spelen, vaak waarin je tegen elkaar moet vechten, en moet winnen om extra geld, diamanten of leuke extra’s te krijgen. Battlenet kaarten die je online koopt zijn daarbij dus ook niet persé alleen beschikbaar om te besteden bij Battlenet, maar ook bij andere diensten van Blizzard Entertainment.

Waarom online aankopen doen?

Dit soort game kaarten zorgen er dus voor dat je meer geld, extra’s en accessoires kan kopen in je spel. Het is een soort boost die ervoor zorgt dat je dat ene ding kan kopen waar je net niet genoeg voor had, of waar je bijvoorbeeld wapens mee kan kopen die je kunnen helpen dat ene level te halen waar je maar telkens niet doorheen kwam. Het is handig om aan te schaffen wanneer je vastloopt of wanneer je niet zo goed weet wat je moet doen om het spelletje nog leuk te vinden, waardoor het ook een leuk cadeautje is voor iemand die jarig is of wordt.