Agritime
Image default
Industrie

Voor transport in regio Antwerpen rekent u op deze specialist

Bent u op zoek naar een specialist in transport in regio Antwerpen? Dan kunt u terecht bij S’Jegers. Deze transportfirma ligt op de grens van Limburg en Antwerpen en is gespecialiseerd in zowat alle vormen van transport voor bedrijven. Sinds hun ontstaan in 1995 – toen ze begonnen met het vervoeren van zeecontainers – hebben ze hun diensten enorm uitgebreid waardoor ze vandaag de dag over een enorm wagenpark en infrastructuur beschikken. Ontdek waarmee ze allemaal kunnen helpen.

Ontdek hun aanbod aan transport

Bij deze firma in de provincie Antwerpen kunt u terecht voor praktisch elke vorm van transport dankzij hun uitgebreid wagenpark. Zo beschikken ze over ongeveer 300 trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en 20 trekkers voor koel- en vriesvracht. Al hun vrachtwagens zijn uitgerust met realtime GPS tracking. Dankzij hun garage, werkplaats en depannagedienst zijn hun voertuigen steeds in optimale staat. Daarnaast hebben ze ook eigen magazijn voor op- en overslag en maken ze containers schimmelvrij in hun fumigatiezone. Ze staan dus steeds klaar om uw vracht te vervoeren. Zoekt u naar een firma in regio Antwerpen die het transport van onverpakte goederen voor zich nemen? Of Wilt u zaken die koel moeten blijven vervoeren? In beide gevallen kan S’Jegers uit Laakdal u helpen. Dankzij de hydraulische vloer binnenin hun walking floor-containers wordt de lading vanzelf naar buiten gewerkt, wat u heel wat werk en tijd bespaart.

Kies voor deze specialist

Dankzij hun ruim aanbod aan transportmogelijkheden zijn zij de perfecte partner voor het vervoeren van uw vracht, eender waar in België. Bent u benieuwd naar de prijs? Bij deze firma kunt u steeds een vrijblijvende offerte aanvragen. Of heeft u nog vragen in verband met het vervoer van uw goederen? Dan kunnen hun specialisten u gegarandeerd helpen. U kunt hen contacteren door te bellen of door een e-mail te sturen.

https://sjegers.eu/