Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Voor prettige voetzorg kun je terecht bij deze podologiepraktijk nabij Brugge

Heb je last van pijnlijke voeten en wil je deze pijn graag verhelpen met een professionele behandeling? Dan kun je gerust terecht bij podologe Margaux Verstraete. Deze specialiste verzorgt verschillende behandelingen voor je voeten in haar professionele podologiepraktijk nabij Brugge. Deze ervaren podologe ontvangt zowel kinderen als volwassenen graag in haar praktijk. Je kunt hier terecht met uiteenlopende klanten. Ze werkt bijvoorbeeld regelmatig met sporters, maar ook met cliënten met chronische ziekten zoals diabetes mellitus en reuma. Door een uitgebreid onderzoek uit te voeren, vindt ze de oorzaak van jouw klachten om een geschikte behandeling te vinden.

Wat is podologie en hoe kan een podoloog jou helpen?

Een podoloog is een medische professional die klachten die verband hebben met de voeten onderzoekt en behandelt. Je kan hier dus terecht als je last hebt van je voeten, bijvoorbeeld aan de huid of nagels, maar ook als je last hebt van je knieën en heupen. Deze klachten kunnen namelijk voortkomen uit klachten aan de voeten. In haar podologiepraktijk bij Brugge onderzoekt podologe Margaux Verstraete uitgebreid de oorzaak van jouw klachten. Dit doet ze bijvoorbeeld aan de hand van een ganganalyse. Met de resultaten van dit onderzoek zal ze een individueel behandelschema op maat samenstellen. Dit behandelschema kan podologische voetzorg omvatten, maar je bijvoorbeeld ook het advies krijgen om steunzolen te gebruiken. Ook voor deze steunzolen in Brugge kun je terecht bij haar praktijk.

Vraag deze podologe om advies en maak een afspraak

Ben je benieuwd of podologische voetzorg of een andere behandeling jou van jouw klachten af kan helpen? Maak dan snel een afspraak bij deze podologiepraktijk in de buurt van Brugge en ontdek de verschillende behandelingen in het aanbod. Contacteer deze experte gerust via de contactgegevens op haar website en informeer naar de mogelijkheden. Ze vertelt u graag meer over de verschillende behandelingen en hoe deze jou kunnen helpen.