Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Dit zijn de faciliteiten die u moet uitproberen in deze sauna en wellness

Er zijn tal van redenen om reservatie te maken in de sauna en wellness van Parein in Beveren. U kan er immers genieten van heerlijke arrangementen. Nog een grote troef van deze privé-spa is dat u massage met wellness kan combineren. Daarnaast hebben ze ook vele faciliteiten waarbij u volledig tot rust komt. Hieronder lijsten we onze aanraders op.

Panoramische stoomcabine

De ruime stoomcabine die aanwezig is in iedere privé-unit en zorgt voor een ontspannen geluksmoment. Een sessie in een stoomcabine zorgt ervoor dat u uw hoofd volledig leeg kan maken. Voorts zorgt het ook voor een betere bloedcirculatie. Bovendien wordt de kans op verkoudheden kleiner door de warme stroom.

Regendouches

In de Yakarta-unit geniet u van een deugddoende regendouche met scrubzout en verzorgt u uw huid met kwalitatieve producten. De stralen van deze regendouche brengen je lichaam naar een andere dimensie. Indien u een massage met wellness combineert, is een douche na de massage iets wat ongeëvenaarde rust zal bezorgen.

Verwarmd binnen- of buitenzwembad

Alle units beschikken over een verwarmd zwembad. Bij de Yakarta- en de Ibiza-unit is dat een verwarmd binnenzwembad. Bij de Koan-unit geniet u dan weer buiten van een relaxt zwempartijtje. Naast dat zwemmen heel relaxerend is, is het één van de beste sporten voor uw gewrichten en spieren.

Whirlpool 

In de privé-spa beschikken de drie units over een eigen whirlpool. Een whirlpool of ook wel jacuzzi genoemd is ideaal om gezellig te genieten. Zeker met een glaasje champagne in de hand, maakt u uw ervaring compleet. Kiest u er trouwens voor om te verblijven in ‘The Black Suite’ of ook wel de B&B-suite van Parein? Dan geniet u zelfs van een whirlpool op uw kamer!

Boek uw verblijf vandaag

Parein heeft in zijn sauna en wellness faciliteiten aan overvloed waar u ten volle van kan genieten. Heeft u zin gekregen om een massage met sauna en wellness te boeken met alles erop en eraan? Dan zit u bij deze privé-sauna helemaal goed. Waar wacht u nog op? Plaats uw reservatie vandaag of boek een last-minute via hun website: sauna-parein.nl