Agritime
Image default
Aanbiedingen

Uw eigen opslagcontainer kopen?

Op zoek naar uw eigen persoonlijke opslagcontainer? Dat doet u bij ons van snelbouwcontainer en zelfbouwcontainer! Wij bieden u een geweldig assortiment, met verschillende soorten containers, in verschillende maten, voor allerlei verschillende gelegenheden! U kunt kiezen hoeveel deuren uw container bevat (1 of 2) en op welke positie van de container deze worden gemonteerd (aan de lange zijde of aan de korte zijde). Wilt u een opslagcontainer kopen, dan bieden wij u de mogelijkheid om een opslagcontainer in kleur aan te schaffen! Onze containers zijn demontabel en dus makkelijk te vervoeren en af te breken of op te bouwen. Dit biedt veel voordelen voor als u bijvoorbeeld een tijdelijke opslag mogelijkheid nodig heeft!

 

Opslagcontainer demontabel

 

Af en toe krijgen wij de vraag: ”Is deze opslagcontainer demontabel?” Ons antwoord: Ja! De opslagcontainers van snelbouwcontainer en zelfbouwcontainer zijn vrijwel allemaal demontabele containers. Dit zorgt ervoor dat wanneer u één van onze containers koopt, dit u erg veel gemak oplevert. Doordat onze containers demontabel zijn, kunt u deze gemakkelijk in elkaar zetten en uit elkaar halen. Hierdoor is de 10ft container gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Op deze manier kan u de container bijvoorbeeld achter de hand houden voor wanneer u, in de toekomst, opnieuw een opslagmogelijkheid nodig heeft op locatie. Heeft een kennis of familielid tijdelijk extra opslag nodig tijdens de verbouwing van het huis? Dan kunt u uw container tijdelijk uitlenen. Mocht u toch liever niet vastzitten aan een container, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een container te huren. Wanneer u uw tijdelijke opslag niet meer nodig heeft, komen wij de container weer netjes op halen. 

 

Wat is een demontabele opslagcontainer.

 

Een demontabele container is een container die u makkelijk binnen 15 minuten helemaal kunt monteren zonder gebruik zijn gereedschap. Dit mede mogelijk gemaakt door de verschillende componenten en de schuifsystemen. Dit maakt het erg makkelijk om de opslagcontainer te verplaatsen naar plekken die normaal gesproken lastig te bereiken zijn. Deze container is eigenlijk een aangepast 10ft zeecontainer die ideaal is gemaakt voor het gebruiken als opslagcontainer op het vaste land. De opslagcontainer kopen kan in allerlei verschillende afmetingen. De kleinste afmeting is 2×2 en de grootste afmeting is 6×2 natuurlijk kunnen de materiaalcontainers ook aan elkaar worden gedemonteerd dit maakt het mogelijk om ook een 6×4 te maken.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden.

 

De eerste mogelijkheid die ik met u ga bespreken is de mogelijkheid als fietsenstalling of motorstalling. Iedereen zonder een schuur in de tuin herkent het wel. De fietsen staan buiten en het gaat vannacht regenen hoe houd je nou de fietsen droog. Met de demontabele opslagcontainer van zelfbouw container kunt u makkelijk u fietsen veilig en beschermd op bergen. Deze opslagcontainer kan makkelijk verplaats worden of gedemonteerd worden als er geen gebruik meer van gemaakt te worden. Natuurlijk kunt u ook uw motor in deze opslagcontainer plaatsen wanneer uw gebruik maakt van de dubbele deur optie en een oprij plaat heeft. Wanneer u uw motor in de materiaalcontainer zet zal deze veilig opgeborgen staan tegen weer en wind.

De twee mogelijkheid van de opslagcontainer is natuurlijk het bewaren van spullen. Maar wat kunt u nou precies bewaren wanneer u de opslagcontainer kopen gaat. Meestal wordt deze container verkocht om tuinspullen zoals tuinkussens, tuinmeubels en tuingereedschap veilig en beschermd te bewaren, maar tegenwoordig zien we steeds vaker dat ook andere spullen zoals verhuisdozen, kleding en oude spullen zoals een naaimachine worden bewaard. Dit is ook een reden waarom u een opslagcontainer kopen gaat.

 

Waarom zelfbouwcontainer.

 

Wanneer u een materiaalcontainer kopen gaat moet u natuurlijk ook een keuze maken in leverancier. maar waarom zou u moeten kiezen voor zelfbouw container. Wat maakt zelfbouw container beter dan de rest. Ten allereerst bied zelfbouw container een laagste prijs garantie bij een opslagcontainer kopen, dit maakt zelfbouwcontainer zeer aantrekkelijk voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan zo’n opslagcontainer. Het tweede voordeel van zelfbouw container is dat alle containers te verkrijgen zijn in alle ral kleuren, dit zorgt ervoor dat de container perfect past in uw tuin stijl. Daarbij komt ook een anti roest garantie van 5 jaar.

 

Opslagcontainer kopen marktplaats

 

Is het mogelijk een opslagcontainer te kopen via marktplaats? Maar natuurlijk! Ook op marktplaats zijn wij vertegenwoordigd. Wij hebben een groot aantal advertenties online staan met foto’s en informatie over onze producten. Nadat u de informatie over het product heeft gelezen, staat er altijd een link die u verwijst naar onze website. Zo kunt u snel en gemakkelijk het artikel in uw winkelmand doen en bestellen! Voordat u uw prachtige container bij ons bestelt, kunt u natuurlijk eerst nog even spelen met het gehele ontwerp van de container (kleur, aantal deuren en deurpositie). Op deze manier bestelt u de container die perfect bij u past.

 

Heeft dit uw interesse gewekt?

 

Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u een opslagcontainer kopen? Dat kan op zelfbouwcontainer! Wilt u ons containeraanbod met eigen ogen komen bekijken, dan nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 20. Via de volgende telefoonnummers kunt u ons bereiken: 085-065590 / 010-5220544. U kunt ook contact opnemen via de mail. Stuur uw mail naar info@zelfcontainer.nl

Bij ons bieden we u de laagste prijsgarantie en 2 jaar anti-roest garantie wanneer u besluit uw eigen container te bestellen en wel 5 jaar wanneer u uw container in uw persoonlijke kleur laat poeder coaten! Via de website kunt u een offerte aanvragen.