Agritime
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uitstekende objectbeveiliging voor een scherpe prijs

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat goede beveiliging combineert met scherpe prijzen, bent u bij Safety Guard aan het juiste adres. Bij het zoeken naar geschikte objectbeveiliging voor uw bedrijf is de prijs natuurlijk altijd een aspect waar u op let. Voorop staat natuurlijk de kwaliteit, maar daarna komt het belang van de prijs om de hoek kijken. Als u dit bedrijf inschakelt voor uw objectbeveiliging of andere beveiliging, wordt er allereerst een persoonlijk gesprek ingepland. In een persoonlijk gesprek wordt bekeken wat voor type persoon het best bij uw organisatie past. Daarnaast worden natuurlijk al uw wensen omtrent de beveiliging besproken.

Uw bedrijf voor zowel beveiliging als facility

Bij Safety Guard kunt u terecht voor meerdere vormen van beveiliging. Objectbeveiliging is daar één vorm van, maar ook surveillancediensten en alarmopvolging behoren tot de opties, evenals evenementbewaking en bouwterreinbewaking. De beveiligers van Safety Guard kunt u daarnaast inschakelen voor diverse facilitaire zaken. Hierbij kunt u denken aan groenvoorziening, maar ook het ontvangen van gasten of het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Zo heeft u maar één persoon nodig om deze diverse klussen uit te voeren. Dit scheelt u uiteraard in de kosten en uiteraard is het ook gemakkelijk als u hier niet meerdere bedrijven voor hoeft in te schakelen.

Uitstekende beveiliging sinds 1998

Al sinds 1998 is Safety Guard één van de beste beveiligingsbedrijven in Flevoland. Niet alleen in objectbeveiliging, maar in verschillende soorten beveiliging. Met name de persoonlijke aanpak maakt dat er altijd een fijne samenwerking tot stand komt. Door het persoonlijke contact weet het beveiligingsbedrijf precies weet hoe uw organisatie in elkaar zit en worden er moeiteloos de juiste combinaties gemaakt. Zo krijgt u de beveiliging die past bij uw bedrijf en bij uw bedrijfscultuur. Op de website vindt u meer informatie over de verschillende soorten beveiliging en de verschillende taken die daarnaast opgepakt kunnen worden.

https://safetyguard.nl/